Urbanisme

balanç del temporal

Pineda porta al Congrés el passeig destrossat

Pineda traslladarà al Congrés la petició formal que sigui el Ministeri de Foment qui assumeixi les obres de remodelació del tram del passeig malmès pel temporal. Així li va traslladar ahir l'alcalde, Xavier Amor (PSC), a la diputada socialista Lídia Guinart perquè presenti una proposició no de llei en aquest sentit.

De fet, el document inclou tres demandes: que el ministeri elabori un estudi tècnic per garantir la reparació definitiva del tram i que l'executi abans de Setmana Santa; una actuació que permeti eliminar el pas subterrani sota la via al final del carrer Santiago Rusiñol, que s'inunda quan plou, i, finalment, la construcció d'un pas subterrani més ampli i segur que permeti eliminar el pas a nivell de l'estació de trens.

Tant Amor com Guinart destaquen que en el cas del passeig es tracta “d'un problema estructural” que ha d'assumir l'Estat.

L'informe tècnic valora en uns 150.000 euros el cost de tornar a posar a lloc el tram afectat per les onades. Un informe que es farà arribar tant al Consell Comarcal del Maresme com a la junta de portaveus de l'Ajuntament amb la voluntat de generar el màxim consens polític de suport.

L'any 2013, Pineda ja va haver de pagar uns desperfectes semblants que van ser causats per un altre temporal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia