Urbanisme

Inclouen una zona hotelera al POUM de Blanes

El pla exclou els càmpings il·legals i i serà dut a votació la setmana vinent

L’equip de govern de Blanes, del PSC, va exposar en la comissió informativa d’ahir al migdia un avançament del que serà el nou pla general del municipi, que serà dut a aprovació en un ple extraordinari, la setmana que ve. Segons explica la regidora d’Urbanisme, Pepa Celaya (PSC), una de les novetats del nou planejament serà la inclusió d’una zona hotelera de 4 estrelles al sector dels càmpings, al barri dels Pins.

Aquesta novetat, exposada a la resta de grups municipals, hauria de permetre que, en cas que cessin algunes de les activitats de càmping, els responsables puguin dedicar-se al sector hoteler. La zona hotelera formaria part d’un sector amb carrers perpendiculars al mar i una zona verda. És a prop de l’escola Napoleó Soliva.

La nova aprovació del pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) es discutirà en una sessió extraordinària. El pla general exclourà les ampliacions irregulars dels càmpings Bella Terra i Blanc d’Eivissa. Celaya recorda que l’Ajuntament els ha exclòs per l’informe de la Comissió Territorial d’Urbanisme. El planejament restringeix la construcció a la carretera de Lloret, a tocar de la rotonda dels Focs, “en el sector muntanya”, diu la regidora. “Serà un sector no delimitat i no s’hi podrà construir sense autorització.”

Zona industrial

El POUM de Blanes delimita altres sectors del municipi. Al voltant de la Nylstar SA –antiga SAFA– i de l’estació de tren, només hi podrà haver activitat industrial. Per a zona comercial, hi ha prevista la carretera de Lloret i l’avinguda d’Europa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona