Urbanisme

urbanisme

Palau-solità recupera el centre per als vianants

Palau-solità i Plegamans va estrenar, ahir, la zona de vianants al centre del municipi. Es tracta dels carrers que envolten la casa de la vila, com Anselm Clavé, Estació, Camí Reial i la plaça de la Vila.

L'alcaldessa de Palau-solità, Mercè Pla, va recordar que el projecte posa fi a la crítica que es feia al municipi de no tenir centre. “És un espai per sentir-nos-en orgullosos”, va assegurar Pla, i va afegir que ”ha de ser el punt de trobada de tots els ciutadans”. A més, va assenyalar que la zona de vianants dinamitzarà el comerç i reactivarà l'economia. La vicepresidenta del govern, Joana Ortega, que va presidir la inauguració, va assenyalar que l'obra és un pas per “humanitzar la ciutat”.

A la zona només hi poden accedir els vehicles dels veïns i els de càrrega. A més, s'ha aprofitat l'obra per instal·lar-hi una xarxa d'aigua potable nova, de mitja i baixa tensió, una d'enllumenat públic i una altra de telecomunicacions. També s'ha renovat el mobiliari urbà i la senyalització. El pressupost ha estat d'1,15 milions i ha rebut subvencions de la Diputació, el fons de la Unió Europa i la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.