Urbanisme

habitatge

Compromís de Montcada i Reixac amb els barraquistes del Turó

Els serveis socials de l'Ajuntament de Montcada i Reixac estudiaran quina solució s'ha de donar a les persones que viuen en barraques a la muntanya del Turó. Membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i del consistori es van reunir ahir per mirar de trobar una solució a les dotze famílies que es calcula que viuen a les barraques. De la reunió en va sortir el compromís d'estudiar cas per cas i que el Consorci del Parc de Collserola no tiri a terra les barraques fins que no tinguin un lloc alternatiu per viure, cosa a la qual, però, ja s'havien compromès.

Del cens elaborat pel consistori, s'ha trobat que només una família està empadronada a Montcada, una no ho està enlloc i la resta ho estan a Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet i l'Hospitalet. Els serveis socials de Montcada van començar ahir a estudiar quina solució es dóna a la parella amb fills empadronada a Montcada i a l'home que no està empadronat, i derivaran els altres casos als consistoris afectats.

acn



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]