Urbanisme

Un milió per refer el Molí de Girona per a gent gran

El govern municipal posa a licitació per aquest import la primera fase de les obres de la central elèctrica

L'espai, de 560 m², també incorpora menjador social

L'Ajuntament de Girona ha posat a licitació la primera fase de rehabilitació de la central elèctrica el Molí per convertir-la en el local social per a gent gran de la zona del Barri Vell-Mercadal per valor d'un milió d'euros sense comptabilitzar l'IVA. En aquesta primera actuació, es preveu l'adequació de les plantes superiors amb un espai resultant de 560 metres quadrats. Es tracta d'una de les obres més importants previstes per aquest exercici i de fet en el pressupost d'aquest any ja s'hi va destinar una partida de 560.000 euros.

En el document de la licitació es preveu que l'obra per refer aquestes dues plantes s'allargui durant sis mesos. L'obra és imprescindible per garantir un local per a la gent gran del sector i és la solució que va posar sobre la taula el consistori quan La Caixa va anunciar el 2011 la voluntat de tancar el local que tenia al carrer Grober. La negociació va permetre arribar a un acord per seguir-hi mentre no es tenia el nou edifici. En aquestes dues plantes també està previst situar-hi seixanta places de menjador social per a gent gran copiant el model d'èxit del centre per a gent gran de Santa Eugènia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia