Medi ambient

Una vintena de pobles se suma a la iniciativa de neteja d'espais fluvials

Es tracta d'una campanya anual de neteja de rius que té per objectiu fomentar la consciència ciutadana vers la conservació

Enguany el ‘Mans al Riu' de Limne ha aconseguit implicar a 21 municipis: Alcoi, Aldaia, Algemesí, Almassora, Alqueria d'Asnar, Aspe, Borriana, Canals, Chulilla, Elda, Elx, Manises, Olba, Oliva, Pego, Quart de Poblet, Ribaroja de Túria, Vila-real, Villalonga i Xaló.

Totes estes localitats organitzaran neteges dels seus rius el proper 15 de novembre (excepte Pego, que ho farà el 14).

‘Mans al Riu' és una campanya anual de neteja de rius que té per objectiu fomentar la consciència ciutadana vers la conservació dels rius i netejar de residus dels entorns naturals. Durant la darrera edició de la jornada de voluntariat participaren 17 municipis i vora 400 voluntaris, que arreplegaren 5 tones de residus dels trams de riu on actuaren.

Villalonga s'ha adherit, un any més, a la campanya ‘Mans al Riu' de la Fundació Limne, que porta organitzant-se des de l'any 2010, implicant a ajuntaments i ciutadania en la conservació i millora dels espais fluvials.

A Vilallonga es convoca l'activitat a les 10 hores, sent l'IES La Safor (parking autobusos) el lloc de trobada. L'organització, per altra banda i amb intenció de calcular el material, prega que les persones interessades a participar s'inscriguen prèviament.

L'activitat té un marcat caràcter lúdic i didàctic, estant oberta a la participació de tota la ciutadania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia