Conferències

Cerca

Del
al

Girona

Dimarts, 19 març 2019

16.30. Centre cívic Sant Narcís. Xerrada Drets en l'embaràs i el part, a càrrec de l'advocada Marta Busquets, organitzada per l'associació Dona Llum.

17.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Primers auxilis en dret, a càrrec de Jesús Galán, advocat i coach. Dins les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran.

18.30. Biblioteca Carles Rahola. Conferència Els costos de la construcció en pedra a la Girona medieval, a càrrec de Sandrine Victor. Dins el cicle La pedra de Girona.

19.30. Centre cívic Barri Vell-Mercadal. Conferència Joana d'Arc, a càrrec de Sílvia Planas, llicenciada en Història Medieval i especialista en història jueva medieval, directora del Museu d'Història dels Jueus i del Museu d'Història de Girona. Dins el cicle Cristianisme i cultura.

Dimecres, 20 març 2019

11.30. Girona Emprèn. Xerrada Noves economies: l'emprenedoria social.

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència El nou màrqueting, a càrrec de Pilar Yépez. Dins el cicle Economia digital.

20.00. Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura. Conferència Religiositat i ciutat, a càrrec de Joaquim Nadal, catedràtic d'Història Contemporània.

19.00. Centre Cultural La Mercè. Conferència La idea del Mediterrani i la postura artística contemporània: de la revisitació d'un imaginari cultural a la consciència del pes de les aigües, a càrrec de Laura Cornejo, doctora en Història de l'Art. Dins les activitats complementàries del Festival MOT.

19.00. CaixaForum. Xerrada Què hem de menjar per reduir el risc de càncer?, a càrrec del Dr. Carlos Alberto González, investigador emèrit de la Unitat de Nutrició, Ambient i Càncer de l'Institut Català d'Oncologia.

19.00. Sala A de la Casa de Cultura. Molta gent petita, a molts llocs petits, fent coses petites... transformen el món, xerrada-col·loqui a càrrec de Begoña Iñarra.

Dijous, 21 març 2019

17.00. Col·legi de Mediadors d'Assegurances. Jornada EIAC: l'autopista del corredor cap a la digitalització. Ponents: David Salinas, president del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Còrdova i impulsor de l'EIAC, i Ricardo García, responsable Model Connectivitat, Unitat Digital Business i Canal Directe Digital AXA.

19.00. CaixaForum. Trobada amb... Mucho, un dels estudis de disseny gràfic de Barcelona amb més notorietat internacional.

19.00. Auditori Josep Irla. Xerrada Picasso, vida i obra, a càrrec del Dr. Juan Francisco Campo Echevarria, director mèdic assistencial de la Clínica Bofill. Dins Els Dijous cultural de la Càtedra Dr. Bofill.

19.30. Casa de Cultura. Xerrada sobre Maria de França. Lais, a càrrec de Jordi Galves. Dins el cicle Les Set Magnífiques.

19.30. Auditori Viader. Xerrada Aproximació a l'òpera La Gioconda, d'Amilcare Pouchielli, amb Pol Avinyò.

Divendres, 22 març 2019

18.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència El club dels amics de Semmana a Girona per la pau i la cultura, a càrrec d'Adnen Helali.  Amb les actuacions musicals de Josep Tero, música mediterrània; Antoni Madueño, trobador i lutier; Arrels Escalenques, havaneres; Glòria Vila, Ukelele; Pau Llensa, tenor; Josep Subirana, guitarra; Katy Evoghli, música persa; Marc August Muntanya, acordió; Edu Sívori Alt, poesia.

20.00. Biblioteca Just M. Casero. Xerrada Marina Ginestà i el seu entorn, a càrrec de Mary Nash.

20.00. Llibreria Ulyssus. Conferència Els càtars, a càrrec de Ramon Barnusell i Lloveras, economista, historiador.

Prop de Girona

Dimecres, 20 març 2019

Sant Feliu de Guíxols

18.00. Casal Tueda. Croàcia vista des del mar, a càrrec de Josep M. Bisbe, navegant.

Olot

17.30. Sala d'actes de DinàmiG. Xerrada Experiències d'una expedició en solitari a Papua Nova Guinea, a càrrec de Rai Puig Roig, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (INEFC), monitor de piragüisme i guia de caiac de mar.