Conferències

Cerca

Del
al

Girona

Divendres, 20 abril 2018

09.00. Cambra de Comerç. Sessió del cicle Divendres emprenedors, amb la conferència Lideratge i emprenedoria, a càrrec de Miquel Àngel Serrat, Ergo-Laboris.

19.15. Espai cívic La Rosaleda. Xerrada sobre les elèctriques i el consum.

19.30. Museu Palau Solterra. Conferència L'arquitectura de Masó al Baix Empordà, a càrrec de Jordi Falgàs, director de la Fundació Rafael Masó.

Dimarts, 24 abril 2018

17.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Reflexions sobre la mort: aspectes mèdics, filosòfics i antropològics, a càrrec de Narcís Bardalet, especialista en medicina legal i forense.

19.00. Espai Marfà. Xerrada La música en els nous llenguatges audiovisuals, a càrrec de Xavi Bové, compositor visual, director artístic i docent.

Dimecres, 25 abril 2018

11.30. CaixaForum. Xerrada El Modernisme: Palau de la Música de Barcelona. Dins el cicle Coneguem el nostre patrimoni cultural.

19.00. CaixaForum. Conferència La veu a la música popular, a càrrec de Jordi Domènech, contratenor. Dins el cicle Quina bona veu.

19.00. Aula A de la Casa de Cultura. Conferència Saber escollir el que em convé menjar, a càrrec de Manel Escurriola, dietista-nutricionista. Dins el cicle Pels camins d'una alimentació sobirana i sostenible.

19.00. Casa de Cultura. Conferència Saber escollir el que em convé menjar, amb Manel Escurriola, dietista i nutricionista.

Dijous, 26 abril 2018

19.30. Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura. Conferència Sexualitat femenina, amb Ameral Carrera.

Prop de Girona

Divendres, 20 abril 2018

Banyoles

20.00. Sala d'actes del Museu Darder. Conferència Salvador Espriu i B. Rosselló-Pòrcel, a càrrec de Josep Camprubí. Dins el curs d'Història de la literatura catalana.

La Bisbal d'Empordà

20.00. Mundial. Conferència Geometria amb bombolles de sabó, a càrrec d'Anton Aubanell.

Sant Feliu de Guíxols

18.30. Biblioteca pública Octavi Viader i Margarit. Xerrada Què aporta la vida diària al coneixement de com funciona el cervell, a càrrec de Joan San, degà de la facultat de medicina de Girona.

Begur

18.30. Biblioteca Salvador Raurich. Conferència d'Adelais de Pedrolo, filla de Manuel de Pedrolo, amb motiu de la celebració del centenari del naixement de l'escriptor.

Figueres

20.00. Seu provisional del Casino Menestral. Parlem dels Remences, amb Àngel Casals, catedràtic d'Història Moderna de la UB, i Mariona Masferrer, autora del llibre Via Fora! Joan Pagès, síndic remença 1431-1502, que es presentarà en el mateix acte.

Torroella de Montgrí

19.30. Fundació Vila Casas. Conferència L'arquitectura de Masó en El Baix Empordà, a càrrec de Jordi Falgàs, director de la Fundació Rafael Masó.

Castelló d'Empúries

20.00. Sala Gòtica de l'Ajuntament. Conferència L'obra literària de Carles Fages de Climent en el marc de l'Any Fages de Climent: la redescoberta d'un tresor literari, a càrrec de Jordi Canet Avilés, filòleg (UB) i comissari de l'Any Carles Fages de Climent.

Olot

19.30. Orfeó Popular. Xerrada de Narcís Selles amb el títol L'art a Olot té trets específics? Sincronies i asincronies de la modernitat artística a Olot.

Roses

20.00. Teatre municipal. Conferència ¿Cómo ser feliz en los tiempos que vivimos?, a càrrec del Lama Khenpo Ngedön. Dins el cicle De dins.

Dissabte, 21 abril 2018

Colomers

11.00. Església de Santa Maria. Conferència L'església i els retaules de Colomers, a càrrec del Dr. Francesc Miralpeix, professor de la UdG.