Conferències

Cerca

Del
al

Girona

Dimarts, 23 gener 2018

17.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència La música com a font d'energia, a càrrec d'Antonio Tolmos, pianista i compositor. Dins les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran.

Dimecres, 24 gener 2018

19.00. Fundació Fita. Conferència El gran canvi del pensar en el segle XVIII, a càrrec de Joaquim Jubert i J.M. Uyà. Dins el cicle El Flâneur a la finestra.

Dijous, 25 gener 2018

18.30. Biblioteca Carles Rahola. Conferència El Tarlà i la serp de Sant Daniel, a càrrec de Pep Vila. Dins el cicle Llegendes, mites i tradicions de Girona.

19.00. Espai Natura. Xerrada Les paraules curen, a càrrec d'Assum Guardiola, formada en literatura i escriptura creativa, cofundadora de Factoria de Lletres i la Mecànica del Canvi.

19.00. Espai Caixa. Conferència-col·loqui sobre salut, amb el títol Medicina i tecnologia, una revolució imparable, a càrrec de Josep Maria Mainat, autor del llibre Ciència optimista, productor de televisió i membre de La Trinca. Dins els actes de commemoració del 120è aniversari del Col·legi de Metges de Girona.

Divendres, 26 gener 2018

19.00. Aula A de la Casa de Cultura. Conferència Transformació digital d'una era de canvis a un canvi d'era, a càrrec d'Eduard Ymbert, enginyer informàtic.

Prop de Girona

Dimarts, 23 gener 2018

Palafrugell

19.00. Sala polivalent de la biblioteca. Xerrada Maria Aurèlia Capmany, feliçment, sóc dona, a càrrec de M. Àngels Cabré, escriptora i directora de l'Observatori Cultural de Gènere.

Dimecres, 24 gener 2018

Sant Feliu de Guíxols

18.00. Centre cívic Tueda. Aula cultural Dides i expòsits: Hospici de Girona, a càrrec de Miquel Borrell, doctor en Història.

Olot

17.30. Sala d'actes de DinàmiG. Xerrada La xarxa espavilada, a càrrec de Francesc Comino, tècnic especialitzat en eficiència energètica en edificis.

Santa Susanna

18.30. Biblioteca Vall d'Alfatà. Xerrada Com fem de pares o la importància de les rutines, a càrrec d'Isabel Bujalance, educadora social i mediadora familiar.

Calella

18.30. Casal l'Amistat. Estampats, indianes i l'origen de la industrialització de Catalunya, a càrrec de Marta Prevosti, arqueòloga, investigadora a l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC).

Manlleu

17.00. Casal cívic Frederica Montseny. Xerrada sobre reanimació pulmonar Què és i com s'utilitza la RCP, a càrrec de la doctora Sara Sánchez i la doctora Sofia Segòvia.

20.30. Sala d'audiovisuals del Col·legi La Salle. 3a xerrada col·loqui Com prevenir addiccions en els fills adolescents?, a càrrec de Roser sellés, coaching. Dins el cicle Xerrades-Col·loquis.

Dijous, 25 gener 2018

Manlleu

18.00. Sala de sessions de l'Ajuntament. Conferència Viatge per l'univers, a càrrec de Francesca Masnou Puntí, llicenciada en Ciències Exactes, ex professora de matemàtiques de l'Institut Jaume Callí i de la UVic. Dins el cicle de conferències de l'Aula Oberta.

18.30. Auditori-capella del Col·legi La Salle. Xerrada taller El futur és aquí i ara -Tu decideixes, a càrrec de Joan Anglada de SECOT, entitat de voluntariat sènier d'orientació empresarial. Dins la 3a edició de les xerrades taller col·loqui del projecte CIA (Crea Idea Actua).

Vic

18.00. Museu Episcopal. Parlem d'art La creu de Sant Joan de les Abadesses: una obra d'art excepcional, a càrrec de Marc Sureda, conservador del Mauseu.

Divendres, 26 gener 2018

Banyoles

19.30. Ateneu Obert de la Dona. L'acupuntura, teràpia mil·lenària, a càrrec d'Anna Martínez, experta en aquesta disciplina i psicòloga del centre Assana de Banyoles.

Figueres

20.15. Seu provisional del Casino Menestral. Conferència El lideratge de les persones adultes en tots els camps: familiar, escolar, social, a càrrec de Maria Jesús Comellas, professora emèrita honorària de la UAB. Dins el cicle de conferències Els reptes de l'educació al segle XXI.

Santa Susanna

19.30. Sala polivalent de la Biblioteca Vall d'Alfatà. Conferència, recital poètic i col·loqui Jacint Verdaguer: mite i posteritat, a càrrec de Llorenç Soldevila i com a rapsodes, veïns de Santa Susanna i rodalies, obert a la participació popular en la lectura d'un text lliure del poeta en forma de vers, cançó o rondalla.

Calella

19.00. Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Xerrada Sana i recupera el teu nen/a interior, a càrrec de Núria Bravo, pedagoga sistèmica.