Conferències

Cerca

Del
al

Girona

Dimarts, 24 octubre 2017

19.00. Casa de Cultura. Conferència Les reformes de l'Església abans de la Reforma protestant, a càrrec de Lluís Busquets i Grabulosa, escriptor i periodista. Dins el cicle Martí Luter: 500 anys.

17.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Racons de Josafat a dia d'avui, a càrrec de Gustavo A. Torres, tècnic de la Catedral de Girona.

19.00. CaixaForum. Et quedes sense mòbil!, a càrrec de Roger Martínez, professor dels Estudis d'Arts i Humanitats de la UOC.

Dimecres, 25 octubre 2017

19.00. Centre Cultural La Mercè. La generació de la comunitat, a càrrec de Josep Maria Esquirol, professor de Filosofia de la Universitat de Barcelona. Dins el cicle Quina era serà?. Del col·lapse digital cap a un nou model social.

19.00. Espai Natura. Com és el teu caràcter-Com és el teu engany, a càrrec de jaume Calafat, terapeuta corporal integratiu.

19.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Un planeta en crisi: anàlisis i desafiaments des del nanomón, a càrrec d'Amador Menéndez Velázquez, doctor en Química per la Universitat d'Oviedo i investigador de l'Institut Tecnològic de Materials d'Astúries. Dins el cicle Intel·ligència creativa.

Dijous, 26 octubre 2017

19.00. Auditori Josep Irla de la Generalitat. Sota la protecció del "Cardenal del Monte", a càrrec del Dr. Juan Francisco Campo. Dins el cicle de conferències Michelangelo Merisi da Caravaggio.

19.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència La supercomputació: un motor per a la ciència i l'enginyeria, a càrrec de Mateo Valero, doctor enginyer en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Madrid i professor a la Universitat Politècnica de Catalunya. Dins el cicle Contemporàlia / Ciència. 13.000 bilions d'operacions per segon.

20.00. Auditori Viader de la Casa de Cultura. Conferència Parlem de fotografia d'autor, a càrrec de Txema Salvans.

Prop de Girona

Dimarts, 24 octubre 2017

Blanes

19.00. Sala Roberto Bolaño de la biblioteca. Xerrada informativa Biblioteca integradora: biblioteca per a tothom. Dins el Dia de la Biblioteca.

Calella

19.00. Cooperativa l'Amistat. Nous aspectes del diagnòstic i del tractament del càncer de mama, a càrrec de Pere Puig i Gris, cap de la unitat funcional de patologia de la mama.

20.00. Esplai de la Gent Gran. II Cicle de xerrades de Medi Ambient i Participació amb Què hi ha a més de 50 metres de profunditat? Un fons marí apassionant!, a càrrec de Carol Campillo i Carlo Tidu (Entitat Mediambiental s'Agulla).

Torelló

19.00. Casal cívic. Xerrada Com podem reduir la despesa energètica de casa, a càrrec de Gil Salvans.

Dimecres, 25 octubre 2017

Santa Cristina d'Aro

18.30. Punt d'Igualtat. Xerrada sobre pèrdues i processos de dol i presentació del nou projecte Cercle de dol.

Sant Feliu de Guíxols

18.00. Casal Tueda. Xerrada Castells i muralles del Baix Empordà, a càrrec de Joan Badia i Homs, historiador.

Blanes

17.30. Centre de Recursos Pedagògics. Xerrada oberta Créixer en família. Dins el 40è aniversari de la llar d'infants Mainada i Fundació Pere Tarrés.

Olot

17.30. Sala d'actes de DinàmiG. Mites i realitats sobre l'alimentació, a càrrec d'Anna Bach i Faig, llicenciada en Farmàcia i màster, doctora en Salup Pública Nutricional i professora de la UOC.

Calella

18.30. Casal L'Amistat. Europa segle XX (I) La I Guerra Mundial, a càrrec d'Alberto Pellegrini, professor del Departament d'Història Contemporània de la UB.

Torelló

21.00. Escola Rocaprevera. Xerrada Salut infantil: com ajudar als nostres fills a ser adults sans?, a càrrec de Xevi Verdaguer.

Dijous, 26 octubre 2017

Banyoles

21.00. Escola La Draga. Xerrada Esport a la infantesa: quin, com, quan i quant, a càrrec d'Albert Batalla, investigador i docent. Dins la programació de la 8a edició Eduquem en Família.