Conferències

Cerca

Del
al

Girona

Dimarts, 02 maig 2017

09.00. Edifici Sant Domènec. Conferència Televisió i Internet, a càrrec de Gemma Busquets, periodista. Dins el cicle Pensar la comunicació. La comunicació en el context de la societat.

19.30. Casa de Cultura. Conferència Poesia, de J.V. Foix, a càrrec de Jordi Galves. Sessió del cicle Els 7 Magnífics.

Dimecres, 03 maig 2017

19.00. Llibreria 22. Literatura en el cinema: Carol, de Patricia Highsmith, i Carol, de Todd Haynes. A càrrec d'Imma Merino.

18.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Els arxius, salvaguarda de la memòria, reservoris de signes i lletres, a càrrec de Joan Ferrer i Julio Quílez. Dins el cicle Floreix la lletra a Girona 2017, envoltats per lletres.

19.00. Centre Cultural La Mercè. Aurora Bertrana: una vida de novel·la, a càrrec de Neus Real.

Dijous, 04 maig 2017

09.00. Edifici Sant Domènec. Conferència La ràdio: passat, present i futur, a càrrec de Núria Riquelme, periodista. Dins el cicle Pensar la comunicació. La comunicació en el context de la societat.

18.30. Biblioteca Carles Rahola. Conferència Joaquim Botet i Sisó i el periodisme ideològic, a càrrec de Lluís Costa. Dins el cicle de conferències Joaquim Botet i Sisó.

19.00. Espai 22. Conferència París-Austerlitz (2015), de Rafael Chirbes, a càrrec del Dr. Juan F. Campo. Dins  el cicle Literatura i Medicina: La mirada mèdica davant la vida.

19.00. CaixaForum. Conferència El futur de l'alimentació serà biotecnològic?, a càrrec de Daniel Ramon Vidal, catedràtic de Tecnologia d'Aliments de la Universitat de València. Dins el cicle El futur que hem començat a escriure.

19.00. Arxiu Municipal. Conferència Els orígens de la fotografia, a càrrec de Joan Bordas, arxiver municipal i director del CRDI. Dins el cicle Fotografia Girona. Creació, tècnica i memòria.

Prop de Girona

Diumenge, 30 abril 2017

Bordils

18.30. Casal del poble. Xerrada Alimentació i salut, a càrrec de Josep Pàmies.

Dimarts, 02 maig 2017

Blanes

20.00. Biblioteca comarcal. Xerrada d'Aula Blanes, amb el títol La ciència i els gossos: com aprenen?, a càrrec de la investigadora Mònica Sagrera.

Dimecres, 03 maig 2017

Palafrugell

20.00. CME. Xerrada Claus per escollir una dieta equilibrada, a càrrec de Vanesa Menacho, especialista en salut natural, dietètica i nutrició.

Calella

18.30. Casal l'Amistat. Poder viure segurs en el món del demà, a càrrec d'Esther Giménez,-Salinas, catedràtica de dret penal de la facultat Esade de la Universitat Ramon Llull.

Vic

19.00. Sala d'actes EOI Osona. Conferència L'argot en France: Comment tu tchatches!, a càrrec de Pilar Guix. Dins el cicle de conferències EOI.

Dijous, 04 maig 2017

Sant Pere Pescador

20.00. Casal Cultural. Xerrada La grafologia dins el món de la holística, a càrrec de Mireia Real, grafòloga holísica investigadora privada i criminòloga.

Olot

19.00. Capella dels Dolors. Xerrada Rajos d'or i argent. Els materials preciosos en la litúrgia del renaixement i el barroc, a càrrec de Javi Palomo, doctor en Història de l'art i llicenciat en humanitats. Dins el cicle L'esplendor de l'argent als tresors parroquials.

Divendres, 05 maig 2017

Vilobí d'Onyar

20.00. Sala d'actes de Can Roscada. Xerrada Les sitges del municipi de Vilobí d'Onyar, a càrrec d'Albert Guevara, graduat en Història per la Universitat de Girona i estudiós de les sitges de Vilobí. Dins el cicle Divendres d'història.

La Bisbal d'Empordà

19.30. Mundial. Xerrada Acollim? Acollida de refugiats a Girona, amb especialistes de Creu Roja.

22.00. Mundial. Xerrada de viatges, Tailàndia, a càrrec de Queralt Mercader i Ernest Mejías.