Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Sant Julià de Ramis

Dimarts, 26 març 2019

Bordils

20.00. Casal del poble. Xerrada Després de l'ESO què?, a càrrec d'Anna Ginabreda Sala. Dins el cicle Tot el que fem educa.

Girona

19.00. Aula B de la Casa de Cultura. Conferència Desfent mites sobre l'Amazònia. Com aproximar-se a la diversitat social i ambiental sense caure en una mirada etnocèntrica?, a càrrec de Joana Higuita, politòloga, i Enric Cassú, filòsof i antropòleg. Dins el cicle Mirades amazòniques del segle XXI.

17.00. Centre cívic Pont Major. Xerrada El servei municipal de teleassistència.

17.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Respostes davant l'èxit de l'envelliment, amb Marina Geli, metgessa i coordinadora de la Universitat de Vic.

19.00. Centre cívic Ter. Xerrada-col·loqui Classes de felicitat. Les felicitats tòxiques, a càrrec de Josep M. Carbó Teigeiro, filòsof.

Banyoles

19.00. Museu Darder. Xerrada Raimon Pannikar, un esperit contemplatiu, a càrrec de Xavier Serra, llicenciat en filosofia i diplomat en teologia i ciències religioses. Dins el cicle d'activitats de l'any Raimon Pannikar.

Blanes

18.30. Biblioteca comarcal. Xerrada per la visibilitat Trans, a càrrec de Jaume Ulldemolins, secretari de l'Associació Chrysalis; Laura Tejada, tècnica d'Igualtat de l'Ajuntament de Blanes.

Dimecres, 27 març 2019

Girona

11.30. CaixaForum. Xerrada sobre La Guerra dels Segadors: Santa Coloma de Farners, a càrrec de Miquel Borrell i Sabater, mestre i doctor en Història Moderna. Dins el cicle Coneguem el nostre patrimoni cultural.

18.00. Edifici CINC. Elevator Pitch: Com vendre millor la teva empresa, producte o servei en cinc o deu minuts, a càrrec de Manuel Villa, llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Business Administration (MBA).

16.00. Girona Emprèn. Parlem de... Empoderament i atracció.

18.30. CaixaForum. Conferència La depressió en la infància i l'adolescència, a càrrec de la Dra. Esther Trepat, doctora en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat Autònoma de Barcelona. Dins el cicle Salut mental en la infància i l'adolescència.

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Blockchain: un viatge de 5.000 anys, a càrrec de Peplluís de la Rosa i Esteva, doctor en informàtica per la UAB i MBA per la UdG. Dins el cicle de conferències Economia digital.

19.00. Centre cultural La Mercè. Conferència De l'estatuària antiga a la performance; pervivència dels models mediterranis d'humanitat i divinitat, a càrrec de Pere Parramon. Dins el cicle Derives de la Mediterrània: Art, literatura i cultura del Mare Nostrum.

20.00. Auditori Josep Viader. Conferència Església i feminisme, a càrrec de Míriam Díez i Bosch.

Vilablareix

18.00. Centre Can Ribotic. Xerada Saps com estalviar energia?.

Santa Coloma de Farners

09.30. El Centre. Eix de Negoci. Conferència Màrqueting d'atracció, a càrrec de Martí Juanola.

Sant Feliu de Guíxols

10.00. Sala de parquet del Centre cívic Vilartagues. Xerrada No és No al Sí, mites i tabús en la sexualitat, a càrrec de Marina Castro i Leonarte, psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella.

Roses

19.30. Sala d'exposicions Ca l'Anita. Xerrada El Born. La recerca arqueològica al barri de la Ribera de Barcelona a època medieval i moderna, a càrrec de Toni Fernández Espinosa.

Dijous, 28 març 2019

Girona

10.00. Servei municipal d'Ocupació. Xerrada Smartphones, aplicacions mòbils i recerca de feina.

18.00. Biblioteca Carles Rahola. Xerrada Locke, un cowboy i un inspector d'hisenda entre en un bar i..., a càrrec del professor Joan Vergés Gifra, de la UdG. Dins el cicle Filosofia a l'abast.