Conferències

Cerca

Del
al

Vic

Divendres, 23 febrer 2018

19.00. VicJove. Alimentació conscient, a càrrec d'Eva Serra, assessora en alimentació saludable i professora de cuina vegetariana.

Dissabte, 24 febrer 2018

16.00 a 20.00. Diversos espais. AgoraVic, Un abans i un després.

18.30. CCVic Can Pau Raba. Xerrada Què passa amb les pensions?, a càrrec de Jordi Sans, membre de l'ANC Vic.

Prop de Vic

Divendres, 23 febrer 2018

L'Estany

19.00 a 21.00. Sala polivalent de la Casa de Cultura. Xerrada Posem en pràctica tot el que hem compartit a les xerrades passades, a càrrec d'Emma Carner, metgessa. Dins el cicle A l'Estany actuem per una vida saludable.

Arbúcies

19.00. Sala d'actes de Can Delfí. Xerrada Conflictes humans amb fauna salvatge, a càrrec de Carme Rosell Pagès, doctora en biologia i directora de Minuàrtia.

Olot

19.30. Casal Marià. Xerrada Història del protestantisme als Països Catalans, a càrrec de Josep-Lluís Carod Rovira.

Santa Coloma de Farners

19.30. Biblioteca Joan Vinyoli. L'escriptor i periodista Pere Maruny parlarà de la seva obra No anem sobrats de bona gent.

Vilablareix

19.30. Centre cultural Can Gruart. Conferència Vivències d'un gironí a Terra Santa, a càrrec de Pere Codina Gironella.

Canet de Mar

19.00. Aula Magna CRTTT - Escola de Teixits. Un viatge en el temps: la dona i l'alimentació, a càrrec de Laia Duran.

Cornellà del Terri

20.15. Centre Cultural. Xerrada Neteja ecològica a la llar, a càrrec de Serena Palarea, llicenciada en Ciències Físiques, doctorada en Astronomia, aromatòloga, cosmoetòloga, diplomada en Religió Egípcia i Egiptologia, terapeuta holística i escriptora..

Girona

19.00. Aula A de la Casa de Cultura. Conferència L'escola de música espanyola, a càrrec de Francesc Lozano, biòleg, professor de la URL, coach i musicòleg.

19.00. Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura. Conferència El seny ordenador de la llengua, a càrrec de Jordi Ginebra, professor de la URV i comissari de l'Any Fabra. Acte en commemoració dels 150 anys del naixement de Pompeu Fabra.

Vilassar de Dalt

20.00. Sala d'exposicions de La Massa CCV. Què hem après de l'1O i del 21D?, a càrrec de Salvador Cardús.

Vilassar de Mar

20.00. Centre social Mn. Josep Maria Galbany. Acte ANC: xerrada-debat Estalvia i fes República, a càrrec d'Albert Pont, director del Centre Català de Negocis, i de ponents d'empreses com Parlem, Respira Energia i Caixa d'Enginyers.

Dissabte, 24 febrer 2018

Centelles

10.00. Escola Bressol Niu d'Infants. Transicions a la primera infància: Com gestionar el canvi d'etapa de 0 a 6 anys, a càrrec de Pura Serena.

La Vall d'en Bas

18.00. Can Trona. Xerrada amb Francesc Vilanova, director de la Fundació Pi-Sunyer sobre El valor de la pèrdua de l'exili català.

Puig-reig

10.30. Biblioteca Guillem de Berguedà. Taller xerrada Gelosia entre infants, a càrrec de Maria Molina, psicòloga i fisioterapeuta infantil al CDIAP Apinas Igualada.

Banyoles

19.00. Sala d'actes del Museu Darder. Conferència Paleontologia dels invertebrats. Els foraminífers i els nummulits, a càrrec de Raquel Robles. Dins el curs Patrimoni paleontològic.

Mataró

18.00. Casal de la gent gran de La Llàntia. La pèrdua i els processos de dol, a càrrec d'Ainoha Videgain, psicòloga de la Fundació Hospital.

Vilassar de Mar

11.00. Biblioteca Municipal Ernest Lluch i Martín. Xerrada Les llistes d'espera a la sanitat pública: motius i conseqüències, a càrrec de Manuel Galliñanes, doctor de cirurgia cardíaca.