Conferències

Cerca

Del
al

Vic

Dijous, 24 maig 2018

19.00. Llibreria Foster & Walance. Xerrada La ciència ens farà canviar el pensar?, a càrrec de Josep Maria Roselló.

Divendres, 25 maig 2018

19.00. Llibreria Muntanya de llibres. L'ecologia política al s. XXI, a càrrec de Xavi Llorente, dins el cicle Maig d'anarquia i ecologisme.

Dilluns, 28 maig 2018

19.30. L'Atlàntida. Centre d'Arts Escèniques d'Osona. Xerrada Mozart, èxit i frustració, a càrrec de Lorenzo Coppola.

Prop de Vic

Dijous, 24 maig 2018

Manlleu

21.00. Local social Ateneu. Diàleg obert L'Islam avui. Realitat, mites i aspectes controvertits, a càrrec de Dolors Bramon, islamòloga.

Taradell

17.30. Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Xerrada-taller Sentir per emocionar-se, amb Alba Rosique.

19.00. Centre Cultural Costa i Font. Conferència-taller Ni prínceps blaus ni princeses promeses, a càrrec de l'Associació Candela.

Sant Feliu Sasserra

16.00. Primera planta de l'Ateneu. Xerrada Subministraments bàsics a la llar.

Arbúcies

19.30. Sala d'actes de la Llar de Jubilats. Xerrada De la República Catalana a la resporta repressiva de l'estat, a càrrec d'Albano Dante Fachín i Marta Sibina. I presentació del llibre Informe urgent des dels escons 4 i 5, d'Àngels Martínez i Albano Dante Fachín.

Ripoll

18.00 a 20.00. Sala Eudald Graells. Xerrada debat El cooperativisme com a eina transformadora a Catalunya i El Ripollès amb Ivan Miró, XES, Ciutat Invisible SCCL; i Pep Rossell, cooperativa agrària Vallfogona.

Manresa

20.00. Sala d'actes del Centre Cultural el Casino. Pessics de saviesa. Som responsables del que es va fer en el passat? Justícia intergeneracional. Filosofar: pensar des de Catalunya, a càrrec de Júlia Pareto, filòsofa.

Cabrils

18.00. Biblioteca municipal. Gastroemocions II, xerrada sobre aspectes de l'alimentació, a càrrec de Carolina Bonvehí.

Girona

18.30. Auditori petit de la biblioteca Carles Rahola. Conferència Gerió i la fundació mítica de Girona, a càrrec de Narcís Soler. Dins el cicle Llegendes, mites i tradicions de Girona.

18.30. Institut d'Estudis Nahmànides. Conferència L'Europa d'abans de Hitler. Què n'ha quedat? N'ha quedat la llengua, a càrrec de Fina Birulés Bertran. Dins el cicle L'aportació jueva a la idea d'Europa.

18.30. Bòlit, Centre d'Arts Contemporani. Conferència Per on passen les meves fronteres, amor?, a càrrec de la filòsofa Laura Llevadot.

19.00. Arxiu municipal. Conferència L'Agrupació fotogràfica i cinematogràfica de Girona (AFIC), a càrrec de Fina Navarrete, historiadora i i col·laboradora del CRDI.

19.00. Espai Natura. El treball de Byron Katie. Un camí a l'alliberació, la pau i l'alegria, a ca`rrec de Marta Ayuso, facilitadora de El Treball i coach professional i personal.

19.30. Casa de Cultura. Conferència L'Univers primitiu: a la recerca del temps guanyat amb Eduard Massó.

Mataró

18.00. Espai Àgora de la Plaça de Cuba. Dijous Remeiers.

Teià

18.15. Casal de la Gent Gran. Xerrada Economia domèstica, a càrrec de Nusos Cooperativa.

Divendres, 25 maig 2018

Folgueroles

20.00. Casa Museu Verdaguer. Verdaguer i les plantes, a càrrec de Maria Carme Barceló. Dins la Festa Verdaguer.