Fires

Cerca

Del
al

Prop de Palamós

Dijous, 27 abril 2017

Torroella de Montgrí
IV Fira L'Empordà, cuina i salut

17.30. Museu de la Mediterrània. Xerrada El risc alimentari a la restauració, a càrrec de Carles Barba, veterinari de l'Equip Territorial de Salut Pública del Baix Empordà.

19.00. Museu de la Mediterrània. Xerrada Osteoporosis: factor de risc o malaltia, a càrrec de la Dra. Esther Vilert, directora en atenció primària i meetgessa de família de l'Hospital de Palamós.

Divendres, 28 abril 2017

Torroella de Montgrí
IV Fira L'Empordà, cuina i salut

18.00. Plaça de la Vila. Espectacle familiar Històries de la Bleda.

19.00. Museu de la Mediterrània. Xerrada Alimentació saludable a baix cost i carmanyola, a càrrec de Sara Cruz, diplomada en infermeria i nutrició humana i dietètica.

20.00. Museu de la Mediterrània. Inauguració de l'exposició Els paisatges a la taula.

21.00. La Sala. A cegues amb les varietats autòctones, tast-col·loqui amb els autors de la Guia de vins de Catalunya Sílvia Naranjo i Jordi Alcover.

Dissabte, 29 abril 2017

Torroella de Montgrí
IV Fira L'Empordà, cuina i salut

Tot el dia, botiga al carrer amb decoracions de productes de proximitat.

Tot el dia, X Certamen de pintura ràpida pels carrers de la vila. Inscripcions, de 09.00 a 13.00, a la capella de Sant Antoni.

10.00 a 20.00. Plaça de la Vila. Mercat de productes de l'Empordà.

10.00 a 20.00. Passeig de Catalunya. Mercat d'artesania i alimentació de proximitat.

10.00 a 14.00,. Plaça Quintana i Combis. Mercat de Món Empordà, amb productes ecològics, artesanals i de km 0. I al migdia, paella ecològica.

10.30. Museu de la Mediterrània. Taller teòric i pràctic de Mindfulness, l'art de viure desperts, a càrrec de Teresa Marín.

10.30. Plaça dels Dolors. Masterclass de dansa oriental, a càrrec de Virgina Joëlle López.

11.00. Museu de la Mediterrània. Xerrada Mites i collonades de l'alimentació, a càrrec de Marc Vergés, nutricionista, fisioterapeuta i professor de dietoteràpia.

11.00. Plaça de la Vila. Inici de la cercavila Els pescadors, a càrrec de la companyia Traüt.

11.30. Plaça del Mestre Pere Rigau. Presentació i show cooking de la I Jornada gastronòmica De la barca a la taula, a càrrec de l'Estació Nàutica.

12.00. Mow. Tastet d'estiraments i moviment, a càrrec d'Anna Samsó.

12.30. Museu de la Mediterrània. Xerrada Acupuntura i medicina tradicional xinesa, a càrrec de Rosa Cantó, infermera, especialista en medicina tradicional xinesa i acupuntura.

12.30. Plaça de la Vila. Espectacle familiar Xefs, a càrrec de Teia Moner.

17.00. Plaça de la Vila. Taller infantil Vine i prepara't una pizza saludable, a càrrec d'Astrid Barquer, llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i especialitzada en cuina naturista i terapèutica.