Tota l'agenda

Cerca

Del
al

Prop de Vic

Diumenge, 18 novembre 2018

Fires

La Cellera de Ter
1a Fira de Luthiers

12.45. Tubs del món, espectacle musical a càrrec de Xavi Lozano.

16.00. Seminari-taller Funcionament afinació i manteniment del piano (Collell & Collell).

16.45. Seminari-taller Funcionament afinació i manteniment de l'harmònica amb Manel Rost.

17.30. Seminari-concert Evolució dels instruments des de l'edat mitjana, amb Sedo i Adrià García.

18.30. Concert de David Mauricio.

Sant Gregori
12a Fira del Pa i de la Xocolata

10.00. Plaça Rafael Masó (pavelló poliesportiu). Inici del mercat d'artesans.

10.00 a 13.00. Carrer Torrent Vidal. 11a concentració de vehicles clàssics, motos històriques i tractors.

10.00 a 13.00. Pavelló poliesportiu. 14a trobada d'intercanvi de plaques de cava.

10.00 a 14.00. Pavelló poliesportiu. Trobada de puntaires.

10.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.00. Pavelló esportiu. Ral·li fotogràfic de la fira a càrrec del Zoom.

10.30. Xocolatada popular fins escurar l'olla, a càrrec de Rosa Pujadas, Forn Boix i Chocolates Torras..

10.30. Pavelló poliesportiu. Exhibició de gimnàstica artística a càrrec del grup de Gimnàstica Artística de Sant Gregori.

10.30 a 13.30. Espai Petit xef. Taller infantil de cupcakes de Nadal, a càrrec de Mari Carmen Cepas.

10.30 a 13.30. Espai Petit Xef. Taller infantil d'imants de galeta, a càrrec de Quiràlia.

10.30 a 13.30. Espai Petit Xef. Taller infantil de pa, a càrrec d'EDR projectes ambientals.

10.30 a 13.30. Espai Petit Xef. Taller infantil d'esferes de xocolata, a càrrec de M de Xocolata.

10.30 a 14.00.Pati de l'Escola Agustí Xifre i  Espai Petit Xef. Activitats d'animació infantil i farcell de jocs tradicionals i gegants, a càrrec de Cia. Brotguai i Fefe i Companyia.

11.00 a 13.00. Animació itinerant de clown Postal Express, a càrrec de Pep Hosta.

11.00 a 13.30 i de 17.00 a 19.00. Plaça de l'Ajuntament. Visita guiada al Racó de Thalassa. Col·lecció privada de cargols de mar, a càrrec d'Enric Mir.

11.45. Aula cuina. Tast de cervesa i xocolata, a càrrec del sommelier Conrad Johera i Wine Palace.