Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dilluns, 24 abril 2017

Piera

17.00. Escola les Flandes. Xerrada-taller: El joc com a eina educativa.

Dimarts, 25 abril 2017

Mataró

16.00. Casal Municipal de Molins . Productes de suport, a càrrec de Creu Roja.

18.00. Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics. Un apunt d'actualitat, a càrrec de Josep Lladó, químic i divulgador de la ciència.

Arenys de Mar

18.00. Sala Josep Maria Arnau del C.C. Calisay. Història de l'Art: Ser dona artista a la Catalunya del vuit-cents. El cas de Lluïsa Vidal, a càrrec de Joan Miquel Llodrà, historiador d'Art.

Els Hostalets de Pierola

18.00. Punt Jove. Xerrada: Busques feina per a l'estiu?

Calders

19.30. Casal Social. Sessió informativa sobre la detecció precoç del càncer de còlon i recte.

Capellades

18.30. Biblioteca El Safareig. Xerrada-demostració: Capellades, espai cardioprotegit. A càrrec de Jordi Ventura i CarioSos.

Centelles

18.00. Casal Francesc Macià. Aula d'extensió universitària de la Gent Gran. Les esglésies dites preromàniques i l'arquitectura de l'antiguitat tardana, a càrrec de Joan-Albert i Gisbert, doctor en arquitectura.

Manresa

19.00. Palau Firal. Xerrada: Les decisions a l'adolescència. A càrrec de Laia Casas, mestra especialitzada en pedagogia terapèutica.

Sant Fruitós de Bages

20.00. Nexe-Espai de Cultura. Xerrada: El sistema educatiu actual i com preparar-los pel canvi, dirigida a pares i educadors. A càrrec de Paula Mora, psicòloga i orientadora, tècnica de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament; i de Carlos Bella, orientador per al desenvolupament personal i professional.

Dimecres, 26 abril 2017

Vilassar de Dalt

18.30. Biblioteca can Manyer. El cicle menstrual, xerrada orientada a dones de qualsevol edat i oberta a pares, companys o amics que vulguin aprendre més sobre el cicle menstural.

Vilassar de Mar

19.00. Biblioteca Municipal Ernest Lluch i Martín. Xerrada Orienta't en família.

Argentona

09.30. SEMPRE. Cercar feina al sector logístic i indústria.

Mataró

19.30. Ca l'Arenas. Centre d'Art del Museu de Mataró. La Pedrear, un edifici viu, a càrrec de Marga Viza, directora de l'Àrea de Cultura de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Canet de Mar

18.30. Els Garrofers. Xerrada Figures legals de protecció i suport. Tutela, pre-tutela, protecció del patrimoni, a càrrec de Carolina Gallego, advocada.

Calella

18.30. Casal l'Amistat. La Gran Piràmide de Quèops. Egipte faraònic (VI, a càrrec de Xavier Trabal, economista i doctorat en egiptologia per la UAB.

Manresa

19.00. Carretera Cardona, 30, baixos. Xerrada La recerca aplicada a PIMES, a càrrec de Xavier Gironès, director d'investigació i innovació a la UManresa.

Dijous, 27 abril 2017

Teià

19.30. Espai Can Llurador. Aurora Bertrana. Viatgera literària, a càrrec de Maria Àngels Cabré, escriptora i directora de l'Observatori Cultural de Gènere.

Cabrils

20.30. Biblioteca. Diàlegs, cicle de conferències amb Les eleccions europees, a càrrec de Joaquim Colominas.

Divendres, 28 abril 2017

Centelles

19.00. Biblioteca La Cooperativa. Xerrada Olis essencials i aromateràpia, a càrrec de Claudia Ivanovic.