Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dimarts, 21 febrer 2017

El Masnou

18.30. Sala Joan Comellas. Napoleó: la música i els canons, a càrrec de Joan Vives Bellalta, seguida d'un col·loqui obert a la participació del públic assitent.

Mataró

17.00. Residència geriàtrica Laia. La sexualitat i l'efecte en la vellesa, a càrrec de Creu Roja.

18.00. Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics. Síria, ahir i avui. Evolució història i darrers esdeveniments, a càrrec d'Àngel Molillas, historiador i coordinador del Patrimoni de la UNESCO. Dins el cicle de xerrades La Ruta de la Seda.

Arenys de Mar

18.00. Sala Josep Maria Arnau del C. C. Calisay. Història de la Ciència: Eduard Fontserè, la meteorologia al servei del país i de la llengua, a càrrec de Joan Arús dela Universitat Politècnica de Catalunya.

Centelles

18.00. Casal Francesc Macià. Conferència Einstein 1905: L'espai i el temps increïbles de la relativitat especial, a càrrec de Josep Lladó, químic i divulgador de la ciència.

Dimecres, 22 febrer 2017

Montgat

10.00. Centre cívic Les Mallorquines. Com posar preu als productes o serveis.

El Masnou

18.00. Can Malet. Xerrada Les clàusules sòl a les hipoteques.

Sant Andreu de Llavaneres

19.30. Casal de Joves. Escola de Mares i Pares: Assertivitat i comunicacions difícils.

Calella

18.30. Casal l'Amistat. Egipte faraònic IV Hatxepsut: de reina a faraó d'Egipte, a càrrec de Núria Castellano, doctora en Història per la Universitat de Barcelona, especialista en egiptologia.

Dijous, 23 febrer 2017

Teià

18.15. Casal de la Gent Gran. Xerrada Mou-te, recorda, sent! T'hi atreveixes?, a càrrec de la Fundació Germans Aymar i Puig.

Argentona

19.00. Saló de plens de l'antic ajuntament. Xerrada informativa sobre colònies de gats urbans.

Mataró

19.30. Can Boet. Centre de patrimoni arqueològic i natural (CPAN). Xerrada L'arquitectura rural en època rural: vil·les i altres assentaments, a càrrec de Víctor Revilla, de la Universitat de Barcelona.

Divendres, 24 febrer 2017

Teià

19.30. CMC la Unió. Xerrada D'Arenys a Munt a l'AMI, la força de la gent i dels ajuntaments, a càrrec de Joan Rabasseda, alcalde d'Arenys de Munt i secretari de l'AMI.

Dissabte, 25 febrer 2017

Navarcles

18.00. Sala d'actes de La Creueta Centre cultural. Xerrada Solidaritat amb els refugiats. De la indignació a l'acció, a càrrec de Gemma Poca, voluntària.

Sant Fruitós de Bages

19.00. Nexe - Espai de cultura. Xerrada Ecologia i biodinàmica a la vinya i el vi. I a les 20.30, tast de vins Eco i Bio i desgutació d'arrossos.