Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Diumenge, 27 maig 2018

Vilassar de Dalt

10.00. Escola Krisol Waldorf Maresme. Xerrada sobre sexualitat i acompanyament del seu despertar en la primera infància.

Dilluns, 28 maig 2018

Premià de Dalt

18.30. Biblioteca Jaume Perich i Escala. Xerrada La menopausa: sense regles, acte dins el Dia Internacional per la Salut de les Dones.

Dimarts, 29 maig 2018

Vilassar de Mar

18.00. Ateneu Vilassanès. Periodista a Catalunya i als Estats Units, a càrrec d'Antoni Bassas i Onieva, periodista.

19.00. Biblioteca Municipal Ernest Lluch i Martín. Xerrada en motiu del Dia Internacional  d'Acció per la Salut de les Dones Del prono a la vida real. Aprenem a gaudir del sexe!, a càrrec de Marina Castro, psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella.

Mataró

17.00. Casal de la Gent Gran. Participació i usos de la gent gran a les xarxes socials, a càrrec d'Esther Julià, responsable de xarxes social a l'Ajuntament de Mataró.

18.00. Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics. Tardes culturals al Col·legi d'Aparelladors amb Grans herois i grans dames de  Hollywood, a càrrec d'Albert Beorlegui, periodista i expert en cinema.

Arenys de Mar

18.00. Sala Josep Maria Arnau del C.C. Calisay. El gènere de punt al Maresme, a càrrec de Montserrat Llonch de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Centelles

18.00. Casal Francesc Macià. Aula d'extensió universitària de la Gent Gran El catarisme a Catalunya i les seves bases socials, a càrrec de Carles Gascón i Chopo, doctor en Història per la UNED.

Dimecres, 30 maig 2018

Alella

17.00. Escola Bressol El Campanar. Parlem d'educació. Càpsules pediàtriques. Cura del nado i vacunes, a càrrec del personal d'infermeria pediàtrica.