Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dimarts, 23 maig 2017

Tiana

17.30. Biblioteca Can Baratau. Xerrada sobre l'assetjament escolar.

El Masnou

18.00. Biblioteca Pública Joan Coromines. Xerrada: Maneres de ser dones i (no) mares.

18.30. Sala Joan Comellas. Conferència: Dante: Quan escriure és castigar, a càrrec de Laura Borràs.

Mataró

19.30. Foment Mataroní. Conferència: Els Motets de Bach. Conferència divulgativa sobre la integral de Motets, de J. S. Bach. A càrrec del musicòleg Joan Vives.

Arenys de Mar

18.00. Sala Josep Maria Arnau del C. C. Calisay. Conferència d'història: Breu recorregut per la història de la indumentària. A càrrec de Pau Fernàndez, professor de disseny a la UAB,

Centelles

18.00. Casal Francesc Macià. Aula d'extenció universitària de la Gent Gran: Les obres sorprenents de Pieter Brueghel. Una experiència ben xocant, a càrrec de Carolina Camanyes i Sánchez, doctora en Belles Arts per la UB.

Dimecres, 24 maig 2017

El Masnou

10.00. Centre d'Empreses Casa del Marquès. La reforma fiscal 2015. Com afecta a autònoms i al petit empresariat?.

Premià de Dalt

18.00. Riera de Sant Pere. Escola de pares. Xerrada sobre temes pedagògics.

19.00. Museu. Xerrada La mort diversa. Ritual, creença i dol arreu del món, a càrrec d'Ariadnsa Solé Arraràs, doctora en antropologia.

Mataró

17.00. Casal Municipal de Santes Escorxador. El colesterol, a càrrec d'Encarna Oña, infermera del CAP Cerdanyola, acte emmarcat en el 15è Cicle d'activitats per ala gent gran.

Calella

18.30. Casal l'Amistat. Conferència Intolerància, xenofòbia, insolidaritat: el pitjor de la globalització 2017, a càrrec de Pere Vilanova Trias, catedràtic de Ciència Política i de l'Administració a la Universitat de Barcelona.

Dijous, 25 maig 2017

Teià

18.15. Casal de la Gent Gran. Xerrada 30 anys de l'ADF de Teià, a càrrec de l'ADF de Teià.

Vilassar de Mar

18.00. Biblioteca Ernest Lluch. Xerrada sobre el llibre Totes divines: com sobreviure als ideals publicitaris, a càrrec de Patricia Soley Beltran.

Sant Andreu de Llavaneres

17.30. Casal de joves. Xerrada Vols treballar aquest estiu? Dissenya el pla d'acció!, a càrrec d'Anna Masvidal, tècnica d'Ocupació i especialista en RRHH.

Canet de Mar

18.00. Masoveria de Vil·la Flora. Créixer en família: Tal faràs, tal educaràs.

Manresa

17.30. Servei d'Informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig. Xerrada I després del dolor, què?, a càrrec de Sara Martín, psicòloga especialista en dolor crònic.

Divendres, 26 maig 2017

Vilassar de Mar

19.00. Biblioteca Ernest Lluch. Conferència El pensament econòmic i el capitalisme actual: crítica i reptes, a càrrec de Juan Torres López, catedràtic d'anàlisi econòmica i Economia Política de la Universitat de Sevilla.

Canet de Mar

19.00. Biblioteca P. Gual i Pujadas. Xerrada-presentació del llibre Música de cambra, de James Joyce, amb Paulí Arenas i Assumpció Alegret.

Moià

20.00. Biblioteca Municipal. Cicle de Primavera del Cercle Artístic del Moianès. Xerrada: Art i història, un lligam etern. A càrrec de Maite Fornaroli i Eva Salvador

Dissabte, 27 maig 2017

Sant Pol de Mar

10.30. Sala Ainaud de Lasarte. Xerrada La son dels infants, a càrrec de Carlos González, pediatra i escriptor.