Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dijous, 14 desembre 2017

Montgat

18.30. Sala Pau Casals. Cicle de conferències de l'aula d'extensió universitària TIMO amb El Messies, més enllà de l'Al·leluia, a càrrec de Pere Andreu Jariod i Ventura, divulgador musical, conferenciant, radiofonista i articulista.

Alella

17.00. Llar d'infants municipal Els Pinyons. Xerrada Seguretat infantil en cotxe: La millor protecció dels mes vulnerables, a càrrec de David Millà, gerent de l'empesa Experiencia Bebé.

Teià

18.15. Casal de la Gent Gran. Xerrada sobre les malalties infeccioses, a càrrec de la Fundació La Marató de TV3.

Arenys de Mar

19.00. Sala Noble del C. C. Calisay. Comunicació i relacions humanes.

Sant Vicenç de Montalt

19.00. Casal de la Gent Gran Els Xurravins. Xerrada La vellesa és una jubilació?, a càrrec de Ramon Domingo Morera, psicòleg.

Canet de Mar

19.00. Centre parroquial. La presència de les dones a la vida social de Canet, a càrrec de Josep Rovira, conduït per Emili Sànchez.

Capellades

19.00. Biblioteca El Safareig. Xerrada Els productes de la terra i els nostres sentits, a càrrec del cuiner Carles Alcover.

20.00. Saló Rosa. Xerrada del CAP per la Marató de TV3.

Centelles

20.30. Institut Pere Barnils. Centelles Famílies - espai de trobada, formació i activitats. Xerrada: Comunicació adequada entre els adolescents a l'entorn 2.0.

Manresa

18.00. Centre cultural El Casino. Xerrada taller Nines i pistoles.

Divendres, 15 desembre 2017

Vilassar de Mar

18.00. Biblioteca Municipal Ernest Lluch i Martín. El número, una quotidiana companyia, a càrrec de Xavier Vilella, vinculada a l'exposició fotogràfica La singularitat del número, del grup Una mirada particular, de Viladona.

Mataró

17.15. Casal de Gent Gran. Remeis casolans, a càrrec de Cristina Martí, cofundadora del Grup d'Estudis i Difusió de Plantes i Remeis del Maresme i Vallès.

19.30. Sala d'actes Fundació Iluro. Una mirada al Vaticà del papa Francesc, a càrrec de Ramon Julià, pare escolapi.

19.30. Ateneu Fundació Iluro. Vigència i actualitat de la Reforma: aspectes socioculturals, a càrrec de Pedro Pérez, pastor protestant i professor del CEEB a Barcelona.

Arenys de Mar

11.00. Sala Noble del C.C. Calisay. Xerrada-col·loqui Alimentació saludable.

Canet de Mar

18.30. Aula Magna CRTTT - Escola de Teixits. Malalties infeccioses, a càrrec d'un metge de la Fundació Marató.

Monistrol de Calders

18.30. Sala Petita. Conferència Com ser una dona empoderada: autoestima i motivació, a càrrec de Lídia Costa.

Calella

19.30. Museu del Turisme. Cicle de Viatgers Armènia en bicicleta: quan el temps s'atura, a càrrec de Sergi Fernández Tolosa, periodista i viatger especialitzat en cicloturisme.

La Pobla de Claramunt

19.30. Teatre Jardí. Conferència sobre les malalties infecciones, a càrrec de David Zumel, metge del CAP. A favor de La Marató de TV3.

Dissabte, 16 desembre 2017

Cabrils

19.00. Museu municipal. Nadal a cel obert: la fira de Santa Llúcia, a càrrec de Jordi Montlló, president de l'entitat de recerca El Bou i la Mula.