Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dijous, 19 octubre 2017

Montgat

18.30. Sala Albéniz. Cicle de conferències de l'aula d'extensió universitària TIMO, L'eutanàsia des de la bioètica, a càrrec de Sergio Ramos Pozón, doctor en Filosofia i Bioètica de la UB.

Teià

11.30. Casal de la Gent Gran. Xerrada Cuina saludable, a càrrec de Carmen Ferrer, especialista de dietètica i nutrició.

Mataró

10.30. Casal Municipal gent gran Oriol Batista. Primers auxilis, a càrrec de la Creu Roja.

12.00. Can Boet. La ceràmica utilitària. Un univers de formes i funcions, a càrrec d'Alfons Romero Vidal, president de l'Associació Catalana de Ceràmica.

19.00. Fundació Hospital. Com ser millors pares?, a càrrec de Sandra Sánchez, psicòloga especialista.

Arenys de Mar

19.00. Sala Noble del C.C. Calisay. Problemes i solucions. Una visió des de la Teràpia Breu Estratègica, a càrrec de Chema Duque.

El Bruc

18.00. Sala de plens de l'ajuntament. Xerrada Com viure els moments difícils positivament: Eines per fer-ho possible, a càrrec de Daniel Gabarró.

Calella

09.30. Local d'Oncolliga. Xerrada de nutrició, a càrrec de Sara Justícia, dietista.

Capellades

19.30. Societat La Lliga. Els residus i la seva gestió amb Maria Mestre, ambientòloga experta en gestió de residus; i L'experiència del porta a porta, a càrrec de josep Casafont, regidor de medi ambient de l'Ajuntament de Navàs.

Manresa

19.30. Carretera Cardona, 30, baixos. Xerrada Gamificació per a empreses: El joc com a eina d'aprenentatge, motivació i gestió del canvi, a càrrec d'Eduard Ramos, ocach certificat coactiu, consultor en innovació, lideratge i cohesió d'equips.

Divendres, 20 octubre 2017

El Masnou

19.00. Sala polivalent de la Biblioteca Pública Joan Coromines. Granados, el Grieg català. Les relacions del mestre Millet amb Apel·les Mestres i amb Goya, a càrrec de M. Lluïsa Cortada, llicenciada en Història de l'Art, doctora en Musicologia i clavicembalista.

Cabrils

20.30. Biblioteca. Xerrada oberta a tota la família amb Toni Marí, del Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral.

Sant Pol de Mar

19.00. Sala Ainaud de Lasarte. Xerrada Els canvis en l'adolescència, a càrrec d'Helena Galé, psicòloga de l'Institut d'Estudis de la sexualitat i la parella.

La Torre de Claramunt

18.30. Centre social Sant Joan Baptista. Xerrada L'autoestima, a càrrec d'Ester Soteras Font, psicòloga.

Manresa

20.00. Auditori Plana de l'Om. Conferència 1936. Objectiu: salvar la Seu, a càrrec de Quim Aloy.

Vilanova del Camí

18.00. Centre cívic del barri de La Pau. Xerrada Eines per a l'acompanyament escolar dels teus fills i filles, a càrrec d'Ana Isabel del Rio, pedagoga.