Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dimarts, 22 maig 2018

El Masnou

18.30. Sala Joan Comellas. Les matemàtiques, s'estimen, s'odien... però són a tot arreu. Per a què serveixen?, a càrrec de Xavier Viella Miró, seguida 'un col·loqui obert al públic assistent.

Vilassar de Mar

18.00. Sala Roser Carrau - Espai Cultural Can Bisa. Conferència de l'Aula d'Extensió Universitària Vilassar de Mar: Foments de la laïcitat a Catalunya, a càrrec de Jordi Serano i Blanquer,llicenciat en Història Moderna i Contemporània per la UAB i rector de la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC).

Mataró

17.00. Associació Parkinson Maresme. Seguretat a la llar i estafes, a càrrec de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra de Mataró. Conferència emmarcada en el 16è Cicle d'activitats formatives organitzat per a la gent gran.

18.00. Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics. Tardes culturals amb Grans herois i grans dames de Hollywood, a càrrec d'Albert Beorlegui, periodista i expert en cinema.

Arenys de Mar

18.00. Sala Josep Maria Arnau del C. C. Calisay. L'aventura del català, a càrrec de David Vila i Ros, escriptor.

Centelles

18.00. Casal Francesc Macià. Aula d'extensió universitària de la Gent Gran amb Genètica al segle XXI: oportunitats i consideracions ètiques sobre la seva aplicació en l'àmbit de la salut, a càrrec de Jordi Surrallés i Calonge, director del Servei de Genètica de l'Hospital de Sant Pau.

Dimecres, 23 maig 2018

Vilassar de Dalt

20.00. Sala d'exposicions de La Massa CCV. Xerrada Un nova etapa per Catalunya després de les eleccions, cap a on anem?, a càrrec de Vicent Partal.

Mataró

19.30. Sala d'actes de la Fundació Iluro. Terri, el manyà encès 100 anys, a càrrec de Manuel Cuyàs i Gibert, escriptor i periodista.

Calella

18.30. Casal l'Amistat. Manuel de Pedrolo, l'escriptor de la fecunditat, a càrrec d'Anna Maria Villalonga, professora de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona.

Capellades

19.00. Teatre La Lliga. Xerrada informativa sobre el nou sistema de recollida Porta a Porta.

Dijous, 24 maig 2018

Manresa

20.00. Sala d'actes del Centre Cultural el Casino. Pessics de saviesa. Som responsables del que es va fer en el passat? Justícia intergeneracional. Filosofar: pensar des de Catalunya, a càrrec de Júlia Pareto, filòsofa.