Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dilluns, 19 febrer 2018

Alella

10.00. Espai Jove. Tria la Via, xerrada Què en trec ara d'estudiar?, a càrrec de Fem Pedagogia.

Premià de Dalt

09.00. Ermita de la Mare de Déu de La Cisa. Conferències de Quaresma a la Cisa.

Dimarts, 20 febrer 2018

Alella

11.30. Espai Jove. Tria la via, Identifica i entrena les teves competències, a càrrec de Fem Pedagogia.

19.00. Espai Jove. Tria la via, (Re)Enganxa't als estudis, a càrrec de Marta Colomé, consultora social especialista en metodologies d'orientació, i equip (Anna Fló, Àngel Rodríguez i Fran Rojas).

El Masnou

18.30. Sala Joan Comellas. Pensament i obra de Vázquez Montalbán, a càrrec de Francesc Salgado de Dios, seguida d'un col·loqui.

Mataró

18.00. Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics. Tardes culturals La ruta de les espècies amb Sri Lanka, la perla de l'Oceà Índic, a càrrec d'Àngel Morillas, historiador i coordinador del patrimoni de la UNESCO.

Arenys de Mar

18.00. Sala Josep M. Arnau del C.C. Calisay. Història de la Física: Marie Curie, dona de ciència: una lectura actualitzada, a càrrec de Xavier Roqué, de la UAB.

Centelles

18.00. Casal Francesc Macià. Aula d'extensió universitària de la Gent Gran: El son i els somnis, a càrrec de Rosa Casafont i Vilar, llicenciada en Medicina i Cirurgia.

Dimecres, 21 febrer 2018

Mataró

17.00. Casal de la gent gran de Rocafonda. Seguretat a la llar i estafes, a càrrec dels Mossos d'Esquadra.

Calella

18.30. Casal l'Amistat. Xavier Cugat: els fets i els mites d'un música gironí, a càrrec de Joan Gay, Joaquim Rabaseda i Anna Costal, musicòlegs i professors de l'Escola Superior de Música de Catalunya.

Dijous, 22 febrer 2018

Alella

10.00. Espai Jove. Tria la via, xerrada Com ens preparem per a les professions del futur?, a càrrec de Roman Castro, professor universitari, doctor i llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia de l'UAB.

17.00. Espai Jove. Xerrada Informa't i acredita't?, a càrrec d'Imma Rovira, orientadora del Servei Local d'Ocupació d'Alella.

19.00. Espai Jove. Xerrada Acaba l'ESO... I ara què?, a càrrec d'Educaweb, servei d'informació i d'orientació acadèmica i professional dirigit a la comunitat d'estudiants i a professionals de tots els àmbits.

La Pobla de Claramunt

17.30 a 19.30. Cau Jove. Taller de prevenció de gènere.