El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Sol Sol Sol Sol Clarianes Sol
Prob. precip. (%) 5000005
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 18161517161616
T. mínima (ºC) 11856776
Vent 5 km/h N 10 km/h NE 10 km/h NE 5 km/h SO 5 km/h O 0 km/h C 10 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ennuvolat al nord-est i el litoral

El cel romandrà entre molt ennuvolat i cobert al quadrant nord-est i l'extrem sud del territori, entre mig i molt ennuvolat a la resta del litoral i el prelitoral, i poc ennuvolat a la resta del Principat. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà en general, excepte al quadrant nord-est i punts del litoral, on es mantindrà mig ennuvolat. Fins a primeres hores del matí s'esperen algunes precipitacions febles i disperses al quadrant nord-est. Les temperatures mínimes seran entre lleugerament i moderadament més baixes, i les màximes, semblants a Ponent i al Pirineu i el Prepirineu occidental, i lleugerament més altes a la resta. Fins a mig matí hi haurà bancs de boira i boirina a punts de la plana de Vic i de Ponent.

La mar: De forta maror a maror a tota la zona marítima.

Demà: Al matí el cel estarà serè o poc ennuvolat, tot i que hi haurà estrats baixos a punts de la Catalunya central i a Ponent que localment persistiran fins a primera hora de la tarda. Durant la segona meitat de la jornada augmentaran els núvols baixos a l'extrem nord-est, així com a la resta del litoral. Temperatures entre lleugerament i moderadament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET