El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Sol Sol Sol Clarianes Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00000020
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 27282930302928
T. mínima (ºC) 22202019202122
Vent 15 km/h SO 20 km/h S 20 km/h S 15 km/h S 15 km/h S 15 km/h E 20 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol i núvol

De matinada el cel estarà entre poc i mig ennuvolat, i no es descarta algun plugim feble i minso sobretot en punts de la meitat est. Durant el matí la nuvolositat minvarà fins a deixar el cel ben serè o poc ennuvolat, tret del terç sud del país, on es mantindrà mig ennuvolat fins a migdia. A partir de la tarda creixeran nuvolades en punts de muntanya, sobretot al sector del prelitoral, i de nou, al final del dia, la nuvolositat tornarà a augmentar fins a deixar el cel mig ennuvolat, sobretot a la meitat sud. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa respecte a la de la jornada anterior i la màxima serà similar. Pel que fa al vent, bufarà fluix i variable a l’inici i final del dia, i durant les hores centrals de la jornada s’imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat.

La mar: Maror a la Costa Daurada, maror amb àrees de marejol a la Costa Central i maror amb punts de forta maror a la Costa Brava.

Demà: De matinada la nuvolositat minvarà arreu fins a deixar el cel serè i un ambient assolellat durant tota la jornada. Al final del dia es formaran núvols baixos en punts del litoral sud.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET