El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Plugims Plugims Pluja i clarianes Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 7510095500
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 302827303130
T. mínima (ºC) 222220212122
Vent 20 km/h S 10 km/h S 10 km/h SO 15 km/h S 10 km/h S 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nuvolades a l’extrem sud

Hi haurà intervals de núvols baixos a la meitat sud fins a primera hora del matí, quan la nuvolositat tendirà a minvar, al mateix temps que creixeran nuvolades a l’extrem sud del país. A partir del migdia també creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i al prelitoral, sobretot a la meitat sud del sector, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat i pot haver-hi ruixats o xàfecs, d’intensitat entre feble i moderada. Al llarg de la tarda les nuvolades també arribaran a la depressió Central. Malgrat tot, a la resta del territori el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat durant tota la jornada. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, tot i que a la Catalunya Central i al litoral i prelitoral central baixarà lleugerament. La màxima serà lleugerament més alta en conjunt, però a l’extrem sud baixarà una mica.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Fins a mig matí, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat nord i poc ennuvolat a la resta, però a partir de llavors s’entendran les nuvolades arreu. Temperatures semblants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET