El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Pluja Plugims
Prob. precip. (%) 0535307590
Cota de neu (m) 000230021001800
T. màxima (ºC) 232221221920
T. mínima (ºC) 161717161715
Vent 15 km/h E 20 km/h E 15 km/h S 25 km/h SO 15 km/h E 20 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Núvols alts i mitjans

Cel poc ennuvolat fins al migdia pel pas de franges de núvols alts i mitjans que seran més abundants a la meitat sud. A la tarda la nuvolositat augmentarà de sud a nord i alhora creixeran nuvolades al Pirineu i el Prepirineu que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Independentment, hi haurà estrats baixos al delta de l’Ebre i al litoral nord. A la tarda són possibles ruixats aïllats d’intensitat feble o localment moderada al Pirineu i el Prepirineu. Temperatura mínima similar i màxima semblant o lleugerament més alta.

La mar: Marejol amb alguna àrea de maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat fins al migdia. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà de sud a nord i deixarà el cel entre mig i molt ennuvolat a la meitat sud del país, i entre poc i mig ennuvolat a la resta. A la tarda són possibles alguns ruixats aïllats en punts del Prepirineu, que localment podrien anar acompanyats de tempesta. A banda, a partir del migdia arribaran algunes precipitacions febles i disperses pel sud del país. La temperatura mínima baixarà lleugerament i la màxima serà semblant.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET