El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Intervals de núvols amb tempesta Intervals de núvols amb tempesta Sol Clarianes Clarianes Sol Sol
Prob. precip. (%) 10095051005
Cota de neu (m) 0000260000
T. màxima (ºC) 24242424232524
T. mínima (ºC) 19171617161517
Vent 30 km/h NE 20 km/h E 0 km/h C 10 km/h E 0 km/h C 15 km/h NO 5 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluges fortes a l’extrem sud

Cel entre mig i molt ennuvolat en general, tret del terç sud, on estarà molt ennuvolat o cobert. A partir del migdia, la nuvolositat augmentarà de sud a nord i quedarà molt ennuvolat o cobert arreu, tret del terç nord, on la nuvolositat serà menys compacta. Des de primera hora s’esperen precipitacions a l’extrem sud que durant el matí s’estendran a la meitat sud i de manera més dispersa a la resta del territori. Seran d’intensitat entre feble i moderada, tot i que al terç sud podran ser fortes. La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament i la màxima serà semblant.

La mar: Forta maror amb àrees de maregassa a tota la zona marítima.

Demà: Cel entre poc i mig ennuvolat, amb el creixement de nuvolades. Al terç sud la nuvolositat serà més compacta. Al final del dia la nuvolositat minvarà en conjunt. Fins a mitja tarda s’esperen precipitacions, que seran disperses, sobretot en punts de muntanya i del litoral. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa i la màxima serà lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET