El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 35005535
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 273028272828
T. mínima (ºC) 202121212122
Vent 10 km/h SE 10 km/h S 10 km/h E 10 km/h SE 10 km/h S 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Més sol al matí i ruixats a la tarda

Cel serè o poc ennuvolat en general, si bé encara quedaran alguns intervals de núvols i algunes nuvolades en punts del litoral. A partir del migdia, però, creixeran novament nuvolades en zones de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu, on quedarà molt ennuvolat o cobert. A la tarda s’esperen alguns xàfecs dispersos al Pirineu i Prepirineu, així com en altres punts de muntanya del territori. Seran d’intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats de tempesta. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé és possible que siguin abundants i puntualment fortes. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta i la màxima pujarà lleugerament o moderadament.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat. A partir del migdia creixeran nuvolades en punts de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu. S’espera algun ruixat local en punts del Pirineu i Prepirineu, d’intensitat entre feble i moderada, i localment aniran acompanyats de tempesta. Les temperatures pujaran lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET