El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Núvols alts Sol Sol Clarianes Núvols alts Clarianes
Prob. precip. (%) 000505
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 272829303130
T. mínima (ºC) 212222222324
Vent 10 km/h SE 10 km/h SE 15 km/h SE 15 km/h S 20 km/h SO 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Estrats baixos en punts del litoral

Cel serè o poc ennuvolat en general, amb la presència de matinada d’alguns estrats baixos en punts del litoral, nord de la depressió central i valls del Prepirineu. A partir de migdia creixeran nuvolades en punts de muntanya, sobretot al terç nord, i a partir del vespre es formaran alguns estrats baixos en punts del litoral i prelitoral central i sud. No es descarta algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu i Prepirineu. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa mentre que la màxima pujarà lleugerament a tot arreu. La visibilitat serà entre bona i excel·lent, amb alguna boirina de matinada i final del dia en punts del litoral i prelitoral central i sud.

La mar: De maror a marejol a la Costa Brava i marejol amb àrees de maror a la resta de la zona marítima.

Demà: Continua el cel serè en general, tot i que de matinada i a primeres hores del matí hi haurà estrats baixos al litoral i prelitoral sud. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, mentre que la màxima serà similar.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET