El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Pluja forta Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 10002540200
Cota de neu (m) 120001900190021000
T. màxima (ºC) 171717182119
T. mínima (ºC) 986798
Vent 20 km/h S 10 km/h SE 10 km/h E 10 km/h SE 10 km/h S 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Menys núvols al litoral

De matinada la nuvolositat minvarà de sud a nord i fins a mig matí estarà molt ennuvolat o cobert al quadrant nord-est, al Pirineu i a la Catalunya central. A partir de llavors la nuvolositat quedarà restringida al Pirineu i al Prepirineu Occidental. A partir de migdia creixeran nuvolades que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, excepte al litoral, on es mantindrà poc ennuvolat. Malgrat tot, al litoral sud la nuvolositat augmentarà a partir de mitja tarda. De matinada s'esperen precipitacions generalitzades, i a partir de primeres hores del matí es restringiran al nord-oest del país i tendiran a restringir-se al Pirineu i Prepirineu a partir de mig matí. Seran d'intensitat entre feble i moderada, i localment aniran acompanyades de tempesta i de calamarsa o pedra petita. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta i la màxima serà lleugerament o moderadament més alta.

La mar: Forta maror a la Costa Brava i costa central, i maror a la costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat, tot i que fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos al nord de la depressió Central i a la meitat sud del litoral i del prelitoral.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET