El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Pluja forta Pluja i clarianes Clarianes Ennuvolat Clarianes Clarianes Pluja forta
Prob. precip. (%) 10090540252565
Cota de neu (m) 0150002000140020001400
T. màxima (ºC) 13151617161513
T. mínima (ºC) 1010811969
Vent 10 km/h NO 15 km/h SO 15 km/h O 15 km/h O 15 km/h NO 10 km/h SO 15 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Precipitacions generalitzades

Cel cobert o molt ennuvolat durant tota la jornada, tot i que cap al final del dia la nuvolositat minvarà pel terç oest del territori. De matinada s’esperen precipitacions disperses a punts del terç oest, Pirineu i extrem nord-est. Al llarg del matí s’estendran progressivament d’oest a est i a la tarda afectaran qualsevol punt del territori. Les precipitacions seran d’intensitat feble, puntualment moderada, i acumularan quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu se situarà inicialment al voltant dels 1.600 metres i al llarg de la tarda baixarà als 1.200 al Pirineu i als 1.400 a la resta de territori. La temperatura mínima serà lleugerament més alta i la màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, tot i que a punts del pla de Lleida pujarà lleugerament.

La mar: Marejol amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: De matinada la nuvolositat minvarà progressivament i al llarg del matí quedarà restringida a punts de l’extrem nord-est i a la resta del litoral i prelitoral quedarà mig ennuvolat. A partir de migdia predominarà l’ambient assolellat en general.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET