El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Sol Pluja Plugims Pluja forta Pluja forta Clarianes
Prob. precip. (%) 095801009050
Cota de neu (m) 0600600100012001300
T. màxima (ºC) 14911151514
T. mínima (ºC) 62-1574
Vent 15 km/h O 20 km/h E 10 km/h O 15 km/h S 15 km/h N 10 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pocs núvols i sense precipitacions

La nuvolositat minvarà ràpidament al llarg de la matinada fins a quedar serè o poc ennuvolat, tot i que fins a mig matí hi haurà estrats baixos a l'altiplà central, al nord de Ponent i al prelitoral sud. Al final del dia tornarà a augmentar la nuvolositat al sector central del litoral i del prelitoral. No s'esperen precipitacions. Les temperatures mínimes seran lleugerament o localment moderadament més baixes, i les màximes pujaran lleugerament o moderadament, excepte a Ponent i al nord de la Depressió Central, on seran semblants. La visibilitat serà entre bona i excel·lent, tot i els bancs de boira i boirina a Ponent i al prelitoral sud. El vent bufarà de component nord i oest, entre fluix i moderat, amb alguns cops forts als dos extrems del territori, i amb cops molt forts de mestral al terç sud i de tramuntana a l'Empordà.

La mar: De maregassa a forta maror a la Costa Brava; forta maror amb àrees de maror a la costa central, i maror a la Costa Daurada.

Demà: Augment de la nuvolositat a la meitat nord i est, on s'esperen precipitacions diverses. A la resta estarà serè o poc ennuvolat fins a mitja tarda, quan també tendirà a ennuvolar-se.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET