El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Clarianes Clarianes Núvols alts Clarianes Clarianes Ennuvolat Pluja i clarianes
Prob. precip. (%) 050054590
Cota de neu (m) 0000019001600
T. màxima (ºC) 16171715181717
T. mínima (ºC) 71088658
Vent 15 km/h SO 15 km/h SO 20 km/h O 10 km/h NE 10 km/h E 15 km/h S 15 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

Temps estable

El cel estarà serè o poc ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts, sobretot durant la primera meitat de la jornada. Independentment, però, a primeres hores del matí i novament a partir del vespre es formaran intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral i prelitoral i en punts de la Depressió Central, que localment poden deixar el cel entre mig i molt ennuvolat. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, i la màxima serà lleugerament més alta. Fins a les primeres hores del matí el vent serà fluix i variable, i a partir de mig matí s'imposarà el vent de component sud i oest entre fluix i moderat més reforçat a la meitat nord del litoral, on hi haurà algun cop fort.

La mar: Hi haurà maror a tot el litoral català, i marejol al Baix Llobregat.

Demà: No hi haurà canvis. El cel es mantindrà serè o poc ennuvolat pel pas d'alguns núvols alts i, independentment, fins a mig matí hi haurà núvols baixos a la meitat sud del litoral i del prelitoral, i també en punts de la Depressió Central. La temperatura mínima i la màxima seran lleugerament més altes.

El temps de demà

Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET