Horòscop

Predicció pel dia 1 maig 2016

Àries. 21 març-20 abril
T'has de plantejar seriosament que el teu cos necessita unes hores mínimes de son. Si no dorms, a la llarga això pot afectar el teu estat d'ànim.
Taure. 21 abril-20 maig
La teva millor arma avui serà la tendresa. D'aquesta manera aconseguiràs desarmar a tots aquells que s'apropin a tu amb actitud hostil.
Bessons. 21 maig-21 juny
És probable que una persona molt propera a tu et decebi; no facis una muntanya d'això, has d'acceptar que la gent comet errors.
Cranc. 22 juny-22 juliol
Tracta d'alleugerir la motxilla emocional, et pesa molt i dificulta la teva evolució.
Lleó. 23 juliol-23 agost
No gastis energies intentant dialogar amb algú que no té cap interès a arribar a un acord. El millor que podràs fer avui és ignorar-lo.
Verge. 24 agost-23 setembre
Bon dia per expressar els teus sentiments a una persona molt propera a tu. No dubtis a prendre la iniciativa per declarar-te.
Balança. 24 setembre-23 octubre
Tindràs un dia molt encertat a l'hora de prendre decisions perquè la sort et farà costat. Però no caiguis en l'entusiasme i reflexiona-ho tot molt bé.
Escorpió. 24 octubre-22 novembre
No hi entens en temes empresarials i ajudes, així que informa't bé i deixa que un bon assessor sigui la teva mà dreta.
Sagitari. 23 novembre-21 desembre
Has de començar a conèixer-te millor. Pregunta't a tu mateix: "Com sóc?" D'aquesta manera podràs donar un enfocament molt més racional.
Capricorn. 22 desembre-20 gener
Avui sentiràs que ho tens tot però que, alhora, no tens res. Mira de trobar sentit a la teva existència.
Aquari. 21 gener-18 febrer
És moment de parlar clar amb la teva parella. La falta de comunicació fa que cada dia estigueu més lluny l'un de l'altre.
Peixos. 19 febrer-20 març
L'actitud d'un amic pot fer-te sentir malament. No facis res avui, és millor que reflexionis i pensis molt abans d'actuar.