El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Pluja Pluja i clarianes Pluja i clarianes Clarianes Clarianes Pluja Plugims
Prob. precip. (%) 100808025459055
Cota de neu (m) 1500140014001600180021001900
T. màxima (ºC) 14141518171717
T. mínima (ºC) 12108981210
Vent 25 km/h E 25 km/h NE 10 km/h SO 15 km/h O 5 km/h O 10 km/h NE 15 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nuvolositat generalitzada

Cel entre molt ennuvolat i cobert, amb nuvolositat menys compacta al vessant nord del Pirineu. S’esperen precipitacions continuades al llarg del dia al massís del Port i en punts de muntanya del quadrant nord-est, que acumularan quantitats entre abundants i molt abundants, puntualment extremadament abundants, sobretot al Pirineu Oriental. Al litoral i prelitoral se n’esperen d’entre febles i moderades i localment abundants. A la resta del territori seran possibles, sobretot al vessant sud del Pirineu, tot i que acumularan quantitats entre minses i poc abundants. La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més baixa, i en alguns casos es registrarà al final del dia. La màxima també baixarà lleugerament. Bufarà vent de component est, entre fluix i moderat, amb cops forts i alguns de molt forts.

La mar: Maregassa amb àrees de forta maror a la Costa Brava, i forta maror a la resta.

Demà: Cel mig ennuvolat al matí i entre poc i mig ennuvolat a la resta, excepte al litoral, prelitoral i quadrant nord-est, que estarà entre mig i molt ennuvolat fins al migdia i entre poc i ennuvolat a partir de llavors. La temperatura mínima baixarà lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET