El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Sol Sol Sol Sol Sol Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 0005505
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 14151515151515
T. mínima (ºC) 5665768
Vent 5 km/h SE 5 km/h O 0 km/h C 0 km/h C 5 km/h S 0 km/h C 10 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient més suau al migdia

Al llarg del matí minvaran els núvols baixos al litoral nord i al terç sud del país fins a quedar el cel serè en general. Fins al final del matí hi haurà bancs de boira o boirina a la depressió Central i interior de la vall de l’Ebre, més extensos al sud del país. La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà similar o lleugerament més alta. Hi haurà inversió tèrmica matinal. Al migdia l’ambient serà més suau. Fins a mig matí i a partir del vespre s’imposarà el terral al litoral i el vent fluix i de direcció variable a l’interior; la resta del dia es mantindrà fluix i variable.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: El cel romandrà serè arreu tota la jornada, si bé hi haurà estrats baixos a Ponent fins al migdia. Presència de bancs de boira o boirina en punts de la depressió Central, sobretot a l’oest i a l’interior de la vall de l’Ebre. La temperatura mínima serà similar; pel que fa a la temperatura màxima, serà lleugerament més alta arreu. Fins a mig matí i de nou a partir del vespre bufarà el terral al litoral; bufarà fluix amb cops moderats, si bé a la desembocadura de l’Ebre fins a mig matí hi haurà algun cop fort; la resta del dia, vent fluix i de direcció variable.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET