El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Clarianes Sol Clarianes Clarianes Clarianes Plugims Plugims
Prob. precip. (%) 200040255570
Cota de neu (m) 0000025001700
T. màxima (ºC) 26252827272621
T. mínima (ºC) 19161819181814
Vent 30 km/h E 15 km/h E 10 km/h S 15 km/h E 10 km/h SE 10 km/h SE 20 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

Núvols a l’Ebre i més sol a la resta

A l’extrem sud, el cel romandrà molt ennuvolat o cobert en general fins al final del dia, quan minvarà la nuvolositat. A la resta, el cel estarà serè o poc ennuvolat en general, malgrat que amb intervals de núvols a la resta de la meitat sud i al quadrant nord-est fins al migdia. S’esperen alguns plugims dispersos i intermitents a l’extrem sud, tot i que al massís del Port seran continuats. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa al Pirineu, Prepirineu i l’interior del nord-est, mentre que a la resta serà similar o lleugerament més alta. La màxima serà semblant o lleugerament més alta.

La mar: Forta maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè en general, si bé de matinada i a l’extrem sud del país romandrà entre poc i mig ennuvolat per la presència de núvols baixos. A banda, en punts de muntanya, sobretot del terç nord, creixerà algun núvol d’evolució diürna. De matinada no es descarta algun ruixat feble i minso al massís del Port. La temperatura mínima baixarà lleugerament en general, mentre que la màxima serà lleugerament més alta.

El temps de demà

Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET