El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Algemesí

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Pluja Ennuvolat Pluja Clarianes Sol Sol Pluja
Prob. precip. (%) 100575500555
Cota de neu (m) 001100600001700
T. màxima (ºC) 18191815171822
T. mínima (ºC) 7974236
Vent 20 km/h SO 15 km/h NO 25 km/h O 30 km/h NO 0 km/h C 5 km/h N 20 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats de tarda al nord-est

Cel poc o puntualment mig ennuvolat per núvols alts i mitjans fins a mig matí. A partir de llavors creixeran nuvolades en punts de muntanya, sobretot al terç nord i al quadrant nord-est, i alhora arribaran núvols per l’oest que s’estendran a la resta del territori fins a deixar el cel molt ennuvolat o puntualment cobert. A partir del vespre, la nuvolositat minvarà en general. A la tarda s’esperen ruixats entre febles i moderats en punts del terç nord i del quadrant nord-est. També arribaran ruixats dispersos a la meitat oest i en són probables alguns d’aïllats en altres indrets del territori. Temperatures en descens lleuger o localment moderat.

La mar: Maror amb àrees de forta maror.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat fins a mig matí. A partir d’aleshores creixeran nuvolades en punts del quadrant nord-est, al Pirineu, al Prepirineu i a la resta del sector central del prelitoral. A la tarda s’esperen ruixats al quadrant nord-est i en altres indrets del Prepirineu i del sector central del prelitoral. Temperatura mínima en lleu descens i màxima similar o lleugerament més baixa a la meitat est del territori i en lleu ascens a la resta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET