El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Algemesí

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Pluja Sol Sol Sol Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 7000005
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 222526282726
T. mínima (ºC) 131112121212
Vent 10 km/h E 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 5 km/h E 5 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Tarda de núvols al quadrant nord-est

De matinada s’esperen alguns ruixats al litoral i prelitoral central i en punts del quadrant nord-est del país. Seran d’intensitat entre feble i moderada, tot i que és possible que siguin d’intensitat forta al litoral central. Al llarg del matí, però, la pluja desapareixerà i la nuvolositat anirà disminuint, tot i que quedaran alguns estrats de núvols baixos al nord del litoral central, al sud de la Costa Brava, i en punts de l’Altiplà Central. A partir del migdia creixeran nuvolades al quadrant nord-est del país, on tendirà a quedar mig ennuvolat durant la tarda. A la resta del territori el cel estarà serè o poc ennuvolat. Les temperatures mínimes i màximes disminuiran entre lleugerament i moderadament.

La mar: Hi haurà maror al conjunt del litoral català i forta maror en punts de la Costa Brava.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims. A banda, a partir del migdia creixeran núvols d’evolució diürna al quadrant nord-est, on tendirà a quedar mig ennuvolat. Independentment, fins a primeres hores del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu. No s’esperen precipitacions en cap cas.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET