El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Algemesí

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Clarianes Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00003035
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 333532333133
T. mínima (ºC) 212122222323
Vent 15 km/h E 10 km/h E 10 km/h E 10 km/h E 10 km/h NE 5 km/h NE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Jornada assolellada

De matinada, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat arreu, tret del terç nord. A partir de llavors la nuvolositat minvarà fins a deixar el cel serè o poc ennuvolat en conjunt, amb domini de l’ambient assolellat. Al final del dia es formaran núvols baixos a punts del litoral i del prelitoral sud que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquest sector. En cap cas s’esperen precipitacions. Les temperatures mínimes seran semblants o lleugerament més baixes, i les màximes seran lleugerament més altes. Per altra banda, el vent bufarà de manera fluixa i de direcció variable al començament i al final del dia, mentre que a la resta de la jornada s’imposarà el de component sud amb una intensitat entre fluixa i moderada.

La mar: Hi haurà marejol a tota la zona marítima, i marejol amb punts de maror a la Costa Brava.

Demà: El cel continuarà serè o poc ennuvolat amb domini de l’ambient assolellat. A partir del migdia, però, és probable que apareguin núvols d’evolució diürna a punts de muntanya i algunes nuvolades al Pirineu, on probablement deixin caure algun ruixat feble.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET