Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dijous, 23 novembre 2017

Montgat

18.30. Sala Albéniz. Cicle de conferències de l'aula d'extensió universitària TIMO amb Nutrició, a càrrec d'Abel Marinéi Gont, catedràtic emèrit del Departament de Nutrició de la Facultat de Farmàcia de UB.

El Masnou

17.30. Can Malet, segona planta. Xerrada El joc de 0 a 6 anys, en commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants.

Vilassar de Mar

19.00. Casal Popular Atzari. Acte JERC, xerrada sobre protecció jurídica davant casos de violència masclista, a càrrec de Carla Vall, advocada d'Irídia.

Mataró

19.30. Sala d'actes Fundació Iluro. El compositor mataroní Joaquim Cassadó, a càrrec de Francesc Cortés, musicòleg i professor universitari, membre de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi.

Sant Andreu de Llavaneres

17.30. Casal de Joves. Xerrada Jove, si vols treballar aquest Nadal, vine!, a càrrec d'Anna Masvidal, tècnica d'Ocupació i especialista en RRHH.

Piera

19.30. Aula Luís Gómez de l'EA Apiària. Xerrada: Com eduquem la llibertat?

Canet de Mar

18.30. Aula Magna CRTTT - Escola de Teixits. Les dones i la seguretat, a càrrec del Grup d'Atenció a les Víctimes de l'Àrea Bàsica Policial d'Arenys de Mar.

Capellades

19.00. Xerrada sobre el dret a morir dignament, a càrrec d'Isabel Alonso.

La Pobla de Claramunt

19.30. Local Social de l'Ateneu Gumersind Bisbal. Xerrada-col·Loqui: Comunicació adequada entre adolescents a l'entorn 2.0. A càrrec d'Albert López.

Divendres, 24 novembre 2017

Alella

19.00. Biblioteca Ferrer i Guàrdia. Xerrada La fauna menys coneguda del Parc de la Serralada Litoral, a càrrec de Toni Marí, responsable del Centre de Documentació del Parc de la Serralada del Litoral.

Vilassar de Mar

18.30. Biblioteca Municipal Ernest Lluch i Martín. Ernest Lluch, l'etern professor, a càrrec d'Àngel Gabilondo, ministre d'Educació 2009-2011, i Manuel Cruz, expresident de l'Associació Federalistes d'Esquerres i diputat del PSC al Congrés.

Arenys de Mar

19.00. Sala d'actes de la Biblioteca. Els paisatges de la sal i presentació de la publicació Al punt de sal, dins la Setmana de la Ciència 2017, a càrrec de Marc Campeny Grego, conservador de mineralogia del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Calella

19.30. Museu del Turisme. 3r Cicle de viatgers amb Viatge a Sibèria per conviure amb els Nenets, a càrrec de Francesc Bailón, antropòleg especialitat en la cultura inuit i guia cultural de viatgers a l'Àrtic.

Capellades

19.30. Museu Molí Paperer. Conferència de l'historiador capelladí, Miquel Gutiérrez: La modernitat de la tradició. Les arres històriques d'una història d'èxit: Miquel Y Costas & Miquel SA.

La Torre de Claramunt

16.00. Centre cívic. Xerrada sobre la dieta equilibrada i falsos mites.

Dimecres, 29 novembre 2017

Sant Pol de Mar

20.30. Sala Ainaud de Lasarte. Xerrada sobre l'educació en positiu, adreçada a mares, pares i docents, a càrrec de Marta Ponce, pedagoga, mediadora i consultora sistèmica.