Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dijous, 22 febrer 2018

Tiana

18.30. Sala Albéniz, Espriu, a càrrec de Pep Quintana i Riera, escriptor i periodista especialista de l'obra de Salvador Espriu.

Alella

10.00. Espai Jove. Tria la via, xerrada Com ens preparem per a les professions del futur?, a càrrec de Roman Castro, professor universitari, doctor i llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia de l'UAB.

17.00. Espai Jove. Xerrada Informa't i acredita't?, a càrrec d'Imma Rovira, orientadora del Servei Local d'Ocupació d'Alella.

19.00. Espai Jove. Xerrada Acaba l'ESO... I ara què?, a càrrec d'Educaweb, servei d'informació i d'orientació acadèmica i professional dirigit a la comunitat d'estudiants i a professionals de tots els àmbits.

Mataró

19.00. Ateneu Fundació Iluro. Literatura i matemàtiques, en el marc de l'exposició Experiències matemàtiques. Prohibit no tocar.

La Pobla de Claramunt

17.30 a 19.30. Cau Jove. Taller de prevenció de gènere.

Manresa

19.00. Col·legi d'Arquitectes. Xerrada Límits del creixement i el projecte MEDEAS amb el Dr. Jordi Solé Ollé.

Divendres, 23 febrer 2018

El Masnou

19.00. Biblioteca Joan Coromines. Equilibra les teves emocions amb essències florals australianes, a càrrec de Montserrat Escoda.

Vilassar de Dalt

20.00. Sala d'exposicions de La Massa CCV. Què hem après de l'1O i del 21D?, a càrrec de Salvador Cardús.

Vilassar de Mar

20.00. Centre social Mn. Josep Maria Galbany. Acte ANC: xerrada-debat Estalvia i fes República, a càrrec d'Albert Pont, director del Centre Català de Negocis, i de ponents d'empreses com Parlem, Respira Energia i Caixa d'Enginyers.

Canet de Mar

19.00. Aula Magna CRTTT - Escola de Teixits. Un viatge en el temps: la dona i l'alimentació, a càrrec de Laia Duran.

Dissabte, 24 febrer 2018

El Masnou

18.00. Gent del Masnou. Colom i el seu secret, a càrrec de Carles Macià, secretari de la Junta Directiva del Centre d'Estudis Colombins.

Vilassar de Mar

11.00. Biblioteca Municipal Ernest Lluch i Martín. Xerrada Les llistes d'espera a la sanitat pública: motius i conseqüències, a càrrec de Manuel Galliñanes, doctor de cirurgia cardíaca.

Mataró

18.00. Casal de la gent gran de La Llàntia. La pèrdua i els processos de dol, a càrrec d'Ainoha Videgain, psicòloga de la Fundació Hospital.

Centelles

10.00. Escola Bressol Niu d'Infants. Transicions a la primera infància: Com gestionar el canvi d'etapa de 0 a 6 anys, a càrrec de Pura Serena.

Dilluns, 26 febrer 2018

Premià de Dalt

09.00. Ermita de la Mare de Déu de La Cisa. Conferències de Quaresma a la Cisa.