Futbol català

2a DIVISIÓ B

BADALONA

Blanco, «víctima» de la renovació del Badalona

«Marxo de Badalona sense cap tipus de rancor, simplement començo una nova etapa de la vida», diu Blanco

Luis Blanco no continuarà sent jugador del Badalona la temporada vinent. Després de nou temporades seguides, el club escapulat ha decidit no renovar-li el contracte per decisions tècniques. De fet, Blanco, juntament amb Albert Càmara, era un dels dos últims jugadors que es mantenien a l'equip des de la fusió amb la Unió de l'Esport Badaloní (2002). Però el club ja no disposarà de cap dels dos jugadors a partir de l'any vinent. Tot i tenir ja 31 anys (en farà 32 dilluns), Blanco diu: «Encara em queda corda per jugar dues o tres temporades més.» El jugador es veu bé físicament i, tot i que encara no té res segur per a la temporada vinent, no té pensat abandonar el futbol. «Si deixo el Badalona ha estat per decisió del club, perquè la meva intenció era renovar. Però ara volen altres coses», explica Blanco.

L'equip que presideix Fermín Casquete va fer una primera volta molt fluixa i, tot i poder recuperar-la en les últimes jornades de lliga, l'equip ja havia deixat escapar l'oportunitat de complir l'objectiu de la temporada, que era jugar el play-off de la fase d'ascens a segona A. Tot i això, el balanç total de la temporada «no és del tot negatiu». «Després d'una temporada esportivament molt complicada per a mi i per a tot l'equip, el club no ha complert els objectius marcats a principi de temporada i caldrà una renovació», afirma el jugador. A més, confessa: «Personalment, crec que m'ha faltat un punt més dins el terreny de joc. No he acabat d'estar al nivell però, per sort, he pogut jugar perquè tenia la confiança de l'equip tècnic.»

Luis Blanco ja ha començat a rebre ofertes de diversos clubs per a la temporada vinent però encara no té res tancat. «Haurem d'esperar que s'acabi la fase d'ascens perquè encara és massa aviat per prendre decisions», explica el davanter. L'exescapulat no descarta marxar a jugar fora de Catalunya si rebés alguna oferta prou interessant –ja n'ha tingut alguna–, però encara s'ha de decidir tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.