Urbanisme

urbanisme

Queixes a Mas Ramada de Girona per una obra

Es va aturar fa vuit mesos sense vorera, amb forats als serveis i sense llum a la nit

Els veïns del barri de Mas Ramada, al sector Est de Girona, reclamen a l'Ajuntament que intervingui per resoldre els perills que suposa l'obra inacabada de la reurbanització del carrer Barranc en aquell sector. El projecte de reforma es va aturar fa uns vuit mesos quan l'empresa Floret, adjudicatària del projecte, va entrar en concurs de creditors. Els veïns es queixen que l'obra a mig fer deixa visibles perills per als veïns, com ara diversos forats dels serveis d'aigua o llum, i també la inseguretat que suposa per a la gent gran del sector que no hi hagi la vorera feta o que de nit la zona quedi sense llum. Per això, els veïns van entrar al registre ahir un text en què reclamen al consistori una actuació encara que sigui provisional per resoldre el conflicte.

El regidor d'Urbanisme, Carles Ribas, admet que el concurs de creditors complica la resolució, però ha garantit que ja s'havia d'haver iniciat “l'arranjament bàsic” fa uns dies, però que un problema jurídic ho va endarrerir, però en breu “s'actuarà a les voreres i l'asfalt”. El projecte s'incloïa en el pla de Zapatero del 2010 i tenia un cost de 355.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.