Urbanisme

urbanisme

SOS Lloret denuncia més irregularitats a Can Juncadella

El regidor d'Urbanisme, Jordi Martínez, manté que totes les actuacions s'adeqüen als permisos d'Urbanisme

L'associació SOS Lloret ha tornat a denunciar el que al seu parer són “obres faraòniques” i il·legals a la finca que es coneix com Can Juncadella, a Lloret de Mar, que pertany a uns milionaris del Kazakhstan. Per l'entitat, “es tracta d'un xalet de luxe que incompleix diverses normatives ambientals i urbanístiques”. “Atesa la gravetat i l'avançat estat de construcció de les obres denunciades”, a SOS Lloret han presentat un escrit davant la fiscalia de Medi Ambient perquè desencalli la resolució d'aquesta denúncia.

Per SOS Lloret, s'hi està fent un xalet de luxe tot i que la zona és en l'àmbit administratiu del PEIN del Massís de Cadiretes i, per tant, està subjecte a la normativa de la llei de costes. “Aquesta denúncia s'ha d'afegir a tota una sèrie de greus irregularitats que s'han anat donant a Can Juncadella des de l'any 2008, entre les quals hi ha el tancament del GR-92 al pas per la finca, que es va fer mitjançant un conveni amb l'Ajuntament a canvi que la propietat s'encarregués d'adequar el camí de ronda.

El regidor d'Urbanisme, Jordi Martínez, va explicar ahir que la construcció que s'hi du a terme s'adequa al projecte presentat i aprovat per la comissió d'Urbanisme de Girona (la construcció, segons el permís, és de 999,48 m²). Martínez va reiterar que no els consta cap irregularitat més enllà dels expedients que tenen oberts i pendents de legalitzar. També va negar que l'Ajuntament hagi actuat amb passivitat, i com a prova, va dir que des del 2008, l'empresa promotora (Flinder Data) ha pagat 16.000 euros de multes a l'Ajuntament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.