Economia

Salut

QuirónSalud passa a mans de l'alemanya Helios

El grup hospitalari alemany Helios (propietat de Fresenius) ha aconseguit la propietat de QuirónSalud, el principal grup hospitalari privat de l'Estat i també de Catalunya. L'operació, pendent encara del vistiplau de les autoritats de competència, estaria valorada en 5.760 milions d'euros, i és previst que es pugui formalitzar abans no acabi l'any.

QuirónSalud és el resultat de la fusió ara fa dos anys d'IDC Salut (propietat del fons de capital de risc CVC) i el Grup Hospitalari Quirón (en mans del fons també de capital de risc Doughty Hanson i la família Quirón). A Catalunya tenen una important xarxa de centres, entre els quals destaquen l'Hospital General de Catalunya, a Sant Cugat; la Clínica del Vallès, a Sabadell, i la Clínica del Pilar, l'hospital universitari Sagrat Cor, l'hospital Teknon, l'hospital Dexeus i l'hospital Quirón, a Barcelona. El grup disposa de 1.600 llits a tot Catalunya, dels quals 1.200 són a centres a la capital catalana, on concentra al voltant del 60% del total de l'oferta hospitalària privada.

A tot l'Estat el grup gestiona 43 centres hospitalaris, 39 centres de dia i més de 300 centres de prevenció de riscos laborals. Fresenius Helios és al seu temps l'operador hospitalari europeu més gran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia