Pep Nogué dóna el tret de sortida a la Fira del Bolet de Llagostera
El cuiner farà aquest vespre una demostració de cuina amb productes de Girona Excel·lent
El cuiner Pep Nogué donarà aquest vespre el tret de sortida de la XIV Fira del Bolet de Llagostera, que se celebrarà demà durant tot el dia en aquest municipi gironí. Nogué farà una demostració de cuina amb productes del segell Girona Excel·lent al Teatre Casino Llagosterenc a partir de dos quarts de nou del vespre i, seguidament, hi haurà un tastet gastronòmic, el lliurament dels premis bolet 2016 i una projecció de mapping a la plaça Catalunya.
L'endemà, dimecres, Llagostera ambienta el seu nucli antic com un mercat de principis del segle passat, amb un centenar de parades, activitats, demostracions d'oficis, exposicions i gastronomia relacionada amb el món del bolet. La fira comença a les deu del matí i es tanca a dos quarts de vuit del vespre amb un espectacle de dansa aèria a la façana de l'església a càrrec de la companyia Estampades. Entremig, hi haurà, entre d'altres, una demostració i tallers d'oficis artesanals, tallers infantils, passeig amb ponis per a nens i nenes, la possibilitat de fer una visita al campanar o a l'antiga fresquera o una exposició de bolets naturals.
La Fira del Bolet està organitzada per l'Ajuntament , amb la col·laboració de bona part d'entitats del municipi i l'Associació de Restaurants de Llagostera que, fins al 6 de novembre, oferiran menús dins la campanya gastronòmica de la cuina del bolet.