TORREDEMBARRA (Tarragonès)

XI Diada i IV Mostra del Bull

Ranxet de la Torre

Iris Figuerola, Maria Dolors Garri, Maria Remei Hurtado, Maria Àngel Rovira, Amadeu Bairaguet, Àlex Segú i Eloi Figuerola treballaran de valent per cuinar bull per a uns 250 comensals de la Diada i unes 200 tapes per a la Mostra, que de nou coincideixen en un mateix dia, amb l'objectiu d'arribar a més públic: la Diada es durà a terme al restaurant Morros, i la Mostra, al passeig marítim, a l'altura d'aquest mateix establiment.

A més de tastar bull, la Mostra convidarà a escoltar les havaneres del grup Veles i Vents i inclou un acte públic d'agraïment a les cuineres i els cuiners que fan possible la festa.

Coincidint amb la Mostra, els restaurants Cal Quim, Llaüt, Noi i La Quilla oferiran bull a la seva carta des del mateix dia 7 fins al 14 de març.

El bull

El bull, que té com a ingredient principal l'estómac sec de la tonyina, forma part de la cuina dels ranxets, els plats que els pescadors preparaven a les barques i les mestresses a les cuines de Baix a Mar, amb ingredients de poc preu.

7 de març. Tiquets: dinar Diada, 25 euros i tapa + beguda Mostra, 5 euros. Horari: Mostra, de 12 a 13.30 h i Diada: a partir de les 14 h.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.