Societat

noves tecnologies

Apliquen el GPS en les rutes per les vies verdes

El sistema aporta informació sobre la història, el paisatge o els elements culturals de l'itinerari

L'aplicació es pot baixar d'internet als mòbils

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, va presentar ahir una nova aplicació que incorpora el sistema de GPS en les rutes de le vies verdes gironines. Es tracta d'una aplicació que els usuaris es podran baixar des d'internet als mòbils tipus smartphones i que permetrà al cicloturista rebre informació al dispositiu mòbil quan es passi per un dels punts d'interès.

El consorci de les Vies Verdes de Girona va fer la presentació del dispositiu ahir al matí a Cassà de la Selva i les anomenades e-rutes cobreixen els itineraris de Ripoll a Olot, d'Olot a Bescanó i de Bescanó a Sant Feliu de Guíxols; però, a més, incorpora 22 rutes secundàries. En total, es cobreixen uns 285 quilòmetres de rutes i l'aplicació disposa de 124 vídeos explicatius del patrimoni cultural, paisatgístic o de lleure, així com 88 punts d'interès al llarg del recorregut. A més de la descàrrega als mòbils, hi haurà la possibilitat de llogar els dispositius durant la ruta.

LA XIFRA

285
quilòmetres
són els que cobreix el nou dispositiu GPS amb vídeos informatius sobre el territori per on es passa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.