Societat

successos

Un veí de Castellbisbal a presó per abús de menors

El jutge ha decretat l'ingrés a la presó per a l'excap de llista d'ERC a Castellbisbal, al Vallès Occidental, en les darreres eleccions municipals, Pere Nolasc Ramis, de 47 anys, detingut dijous pels Mossos per un presumpte delicte de prostitució i corrupció de menors. Segons els Mossos, Nolasc, a través d'un perfil fals, contactava amb noies d'entre 11 i 16 anys i, quan se'n guanyava la confiança, les feia despullar davant de la càmera web. Els agents, segons va avançar ahir la Cadena Ser, van trobar al seu ordinador diversos arxius en els quals apareixen menors nues i, en alguns casos, realitzant pràctiques sexuals. També tenia arxius pedòfils descarregats d'internet. Segons els Mossos hi ha, almenys, 25 menors afectades. El perfil fals que Nolasc feia servir era Roc Pons, un personatge històric, del 1714, que alguns menors consulten en el marc dels seus estudis. Ahir, el seu perfil a Facebook encara estava obert. La majoria d'amistats eren noies joves.

ERC va anunciar ahir en un comunicat que ha decidit suspendre cautelarment de militància Pere Nolasc “a l'espera de poder confirmar els fets”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia