Societat

CONSUM

Quaranta restaurants, en la Ruta del Bacallà

El Gremi de Bacallaners de Catalunya i Inedit Damm van presentar ahir a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona la tercera edició de la Ruta del Bacallà, amb el lema Tradició vs avantguarda. La iniciativa dels dos organitzadors consisteix a combinar el peix tradicional amb la cuina d'avantguarda. Els cuiners, Víctor Quintillà (Lluerna) i Lluís Tomas (Bitxarracu), van oferir un showcooking en què van mostrar com i per què el bacallà és un dels ingredients de la cuina catalana tradicional i moderna.

L'esdeveniment gastronòmic proposa un recorregut per 40 restaurants i 12 bacallaneries barcelonines que oferiran menús gastronòmics, tastets i tallers de cuina del 12 de febrer al 8 de març. Com a novetat d'aquesta edició, 15 restaurants oferiran els Platets de Bacallà (més generosos que una tapa), acompanyats amb la nova Inedit Damm de 33 cl, per arribar a nous públics i noves maneres de consum, gaudint del bacallà a qualsevol hora del dia. Bunyols o croquetes, sushi, truites o confit amb vinagreta seran alguns dels plats protagonistes del recorregut, sempre acompanyats per una Inedit Damm.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]