Catalunya guanya Brasil i Argentina i se situa primera de la fase inicial a la Copa Amèrica 2008

Hoquei patins

En una jornada maratoniana la selecció catalana d'hoquei patins ha guanyat els dos partits que ha disputat corresponents a la Copa Amèrica 2008 i s'ha situat primera de la fase inicial. En primer lloc s'ha desfet de la selecció brasilenya per 8 gols a 0. Ha estat un partit on la selecció ha començat marcant al minut i mig i al descans manava al marcador per 4 a 0 per arribar al final del partit amb un clar 8 a 0. En el segon partit jugat aquesta matinada els catalans han derrotat l'amfitriona argentina per un ajustat marcador de 4 gols a 3 en el partit de més qualitat disputat fins ara pels catalans.

La primera part ha acabat amb 2 a 0 a favor dels catalans amb gols de Rocasalbas i Bancells. Els argentins han escurçat diferències al segon temps i han estat Molet i Lladó els que han posat el 4 a 1 al marcador. La selecció argentina ha reaccionat al final del partit fent dos gols més però sense poder capgirar el marcador finalitzant amb el 4 a 3 definitiu.

La selecció catalana se situa amb aquests resultats primera de la fase regular empatada a 9 punts amb Argentina, selecció que ja ha disputat els 4 partits de la fase i per tant no podrà superar els catalans que encara els hi queda per jugar aquesta nit el darrer partit contra Uruguai.

A partir de demà divendres es jugarà la fase final on Catalunya s'haurà d'enfrontar amb el quart classificat de la fase inicial. Aquesta selecció es decidirà en el partit que han de disputar Brasil i Xile doncs el guanyador accedirà a la tercera posició i s'enfrontarà amb Argentina i el perdedor quedarà quart i s'enfrontarà a Catalunya.