cultura

La gironina Gemma Coma-Alabert debuta a Nova York

Avui cantarà al Palau de la Música

Coma-Alabert viu entre Girona i els Estats Units, on al juliol també oferirà un recital d'àries de Händel al festival Music in the Mountains de Colorado. Amb Sharon Isbin han concebut un recital de música espanyola, en el qual Coma-Alabert interpreta obres de Falla, García Lorca, Rodrigo, García Morante i Madriguera. El recital passarà per Louisville (Kentucky) i Hampton (Virgínia), abans d'arribar al Tisch Center for the Arts de Nova York.

Coma-Alabert cantarà avui el Rèquiem al Palau de la Música amb l'Orfeó Donostiarra, sota la direcció de David Giménez Carreras, i demà oferiran el mateix programa a Reus. De l'1 al 14 d'octubre, la cantant farà el paper de la nimfa Cloe en l'òpera L'arbore di Diana, de Vicent Martín i Soler, al Liceu, sota la direcció de Harry Bicket. Al desembre, Coma-Alabert interpretarà el paper d'Isaura en l'òpera Tancredi de Rossini, al Teatre dels Camps Elisis de París. La cantant també acaba de publicar el seu onzè disc: la Missa Solemnis, de Neukomm (K617), dirigida per Jean-Claude Malgoire.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.