Punt divers

Experts en premsa i Internet destaquen DiariMaresme com a exemple de la importància creixent dels mitjans de comunicació digitals

ZONA METROPOLITANA

El director de l'Agència Catalana de Notícies i expert en comunicació digital, Saül Gordillo, i el president de l'Associació Catalana de Premsa Gratuïta, Josep Ritort, han destacat aquest dissabte al vespre el cas del DiariMaresme.com com a exemple de l'impuls i la importància creixent dels mitjans de comunicació digitals. En unes jornades sobre premsa i Internet per commemorar el primer aniversari del diari digital maresmenc, el seu director, Albert Lladó, ha anunciat una nova secció a partir del mes novembre, DiariMaresme Televisió, en la qual els lectors podran enviar els seus vídeos per complementar les notícies des del seu punt de vista. 'Aprenem a través dels lectors que en la informació hi ha un feedback, no va en una sola direcció sinó en vàries direccions', ha comentat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.