Política

Rubalcaba fa una defensa aferrissada de l'Estatut

El candidat del PSOE vol “canviar lleis” per evitar que “un tribunal revoqui el que el poble ha votat”

El líder socialista acusa Rajoy de “jugar amb foc” per haver atiat l'anticatalanisme i ara “venir a Catalunya com si no passés res”

El candidat del PSOE a les eleccions generals, Alfredo Pérez Rubalcaba, s'ha mostrat convençut i disposat a portar a terme la reforma legal que calgui per “evitar que torni a passar” un episodi semblant al que es va viure amb l'Estatut de Catalunya, quan “un tribunal va revocar el que el poble havia votat”.

I és que Rubalcaba ha volgut fer una defensa aferrissada de l'Estatut, comprometent-se a desenvolupar-lo i reconeixent que la sentència del Tribunal Constitucional “no va ajudar”.

El socialista ha acusat Mariano Rajoy, candidat del PP, d'haver “jugat amb foc” i ser “un irresponsable” per haver atiat l'anticatalanisme per l'Estat i ara “venir aquí com si no passés res”.

Oficina antifrau

El socialista s'ha compromès a crear “una oficina per combatre el frau fiscal” a l'Estat espanyol.

Rubalcaba intenta així demostrar que el govern que vol formar tindria com un dels objectius recuperar més ingressos per l'administració.

En aquest mateix sentit, ha defensat la reinstauració de l'impost de patrimoni i ha acusat al candidat del PP de criticar-lo per no voler entrar a fons en el debat sobre la fiscalitat dels més rics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.