Política

ERC i Avancem presenten l'equip per governar Lloret

La candidatura es va donar a conèixer ahir en un acte a l'hotel Monterey

Jordi Orobitg, regidor de Turisme i cap de llista, va assegurar que tenen “el millor projecte amb les millors persones”

Amb l'assistència de més de dues-centes persones es va presentar ahir al vespre la candidatura d'ERC i Avancem de Lloret de Mar. A l'acte, que es va fer al Gran Hotel Monterey, va intervenir-hi Joan Ignasi Elena, fundador del moviment Avancem, que va destacar el “moment revolucionari d'emancipació nacional, social i democràtica que es viu a Catalunya i que ha nascut des de baix”. “Aquesta realitat ha de tenir una concreció, hi ha d'haver un reflex en una proposta política amb vocació majoritària des de la necessitat de la suma de totes les energies del món”, hi va afegir.

Fer un país més just

Al seu torn, el secretari general adjunt d'ERC, Lluís Salvadó, va fer palès que s'ha de sumar “per fer un país més just per construir la república catalana des del municipalisme”. “Ho hem de fer en tots els àmbits tots els que compartim els ideals d'esquerres i els valors republicans”, va assenyalar.

Joan Bernat, regidor no adscrit a l'Ajuntament, ocupa el número dos d'aquesta candidatura i es va referir a la generositat del cap de llista, Jordi Orobitg i ERC “per crear una candidatura de suma per Lloret i de manera conjunta, fugint dels jocs polítics habituals desprès de les eleccions”. Jordi Orobitg és actualment l'únic regidor d'ERC a l'Ajuntament de Lloret, on governa amb CiU i és titular de les regidories de Turisme, Comerç, Promoció Econòmica i Via Pública.

Projecte renovador

Orobitg va fer referència al projecte renovador amb les polítiques i experimentat pel que fa al coneixement de l'administració, tenint en compte que cinc membres dels onze primers de la llista són o han estat regidors a l'Ajuntament de Lloret de Mar. “Els possibles acords posteriors a les eleccions ja s'han plasmat en aquest projecte i aspirem a guanyar les eleccions el 24 de maig perquè tenim el millor projecte amb les millors persones”, va dir. El tercer lloc de la llista l'ocupa Núria Querol, i la segueixen, en aquest ordre, Anna Pascual, Carles Clos, Anna Torà, Josep Guich, Albert Ferrández, Albert Santiago, Susana Yerro i Eduard Coloma (president comarcal d'ERC a la Selva).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia