cultura

Un triangle musical actua a la Bisbal

S'ha anunciat com un dels plats forts de la temporada en l'àmbit musical independent de les comarques gironines. També com una bomba de rellotgeria a punt d'esclatar. Potser no n'hi ha per a tant, però el que tothom té clar és que sí que serà una nit única. Parlem del concert que tindrà lloc demà divendres al Tràmit (deu del vespre, 6 euros anticipada i 9 euros a taquilla) amb la presència de tres puntals com són Josep Puntí (abans Adrià i nom que utilitza el controvertit exlíder d'Umpah Pah), Mazoni i Carles Ribot.

El concert l'obrirà Carles Ribot, que oferirà un tast del seu nou treball, Llàgrimes plorant. A continuació actuarà Mazoni, que després d'aquella gira que el va portar a fer 31 concerts durant 31 dies torna amb més força que mai a la Bisbal; i l'incomparable Puntí, que després de 20 anys sense tocar a la Bisbal presentarà l'espectacle amb la Fellaction on the rocks bang! bang! bang! (la seva primera banda amb membres actuals). Tornarà a tocar la Catximba, Puntí? Ho faran junts amb Mazoni? Aquestes i altres sorpreses completaran l'esperat concert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.