2a DIVISIÓ A. GIRONA

Joan Carrillo, l'anterior tècnic del Girona destituït

Abans de Raül Agné, l'anterior tècnic destituït del Girona havia estat Joan Carrillo, ara vinculat a l'Espanyol. Carrillo va ser acomiadat el 5 de febrer del 2007, dos dies després de la derrota al camp del Balaguer (2-0). L'equip, fet per pujar, era quart amb 13 victòries, 4 empats i 6 derrotes i «no transmetia bones sensacions» en paraules del director esportiu, Javi Salamero. El mateix Salamero i el tècnic del juvenil A, Ricardo Rodríguez, van rellevar Carrillo i el seu ajudant, Toni Jiménez.

Agné és el segon tècnic destituït des que Josep Gusó presideix el Girona. Gusó va rellevar Narcís Roche el 20 d'abril del 2005, amb l'equip a 2a B i amb Domènec Torrent d'entrenador.

Durant el seu mandat, Gusó ha tingut cinc tècnics: Torrent (una campanya i mitja), Carrillo (mig curs), el tàndem format per Salamero i Rodríguez (mig curs) i Raül Agné (una campanya i mitja).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.