Comunicació

Temporada alta al Super3

L'inici de les vacances escolars suposa des d'avui el reforçament i el canvi de graella del canal infantil, que incorpora dues sèries i un espai divulgatiu nous

Continuen i es potencien clàssics com ‘Doraemon', ‘Bugs Bunny
i ‘Tom i Jerry'

L'estiu és temporada baixa a totes les cadenes de televisió, que omplen la graella amb productes de segona, excepte a les cadenes infantils: per a aquestes és temporada alta, és quan els nens són a casa i més miren la televisió. Coincidint amb l'inici de les vacances escolars, el Super3 estrena avui la programació d'estiu, en què es reformula tota la graella.

Tres novetats

A banda de reposicions i canvis d'horaris, destaquen tres novetats: la nova sèrie en 3D Léonard sobre un curiós inventor, que s'emetrà de dilluns a divendres a les sis de la tarda; la sèrie d'animació Els germans Kratt, basada en les experiències reals de dos coneguts zoòlegs, aventurers i creadors de sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges, que s'emetrà dissabtes i diumenges a les dotze del migdia, i el nou espai de producció pròpia Els extra-ordinaris, en què es combinarà animació i imatge real per parlar d'objectes quotidians dels nens, els caps de setmana a les cinc de la tarda.

La nova graella

La nova graella s'inicia com és habitual amb Mic, l'espai per als més petits, que estrena molinets estiuencs. Al matí i a mitja tarda inclou sèries com Pingu, L'hora de Timmy, Bob el manetes i La Lua i el món. Després els protagonistes del matí seran Marsupilami, Doraemon, Els pingüins de Madagascar i El club dels caçamonstres. Al migdia hi haurà Espies de veritat, Un drama total d'illa, Gat i gos i Els Dalton. La sobretaula s'omplirà amb Bugs Bunny i En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan. Després de Mic i de Léonard, al vespre hi tornarà a haver Marsupilami, Espies de veritat, Els pingüins de Madagascar i també Tom i Jerry, que tanca la graella de dilluns a divendres.

Els caps de setmana al matí hi haurà també Doraemon i Els pingüins de Madagascar, a més de la nova sèrie Els germans Kratt. Al migdia dissabte continua Fish&Chips i diumenge, Tags. Després d'El club dels caçamostres i Espies de veritat, a la sobretaula hi haurà Els Dalton, Bugs Bunny i Els Toms i Jerry petits. I després de l'espai Els Extra-ordinaris, tancaran la tarda Léonard, Marsupilami, El club dels caçamonstres, Els pingüins de Madagascar i Tom i Jerry.

Edicions temàtiques de l'espai ‘Tags'

El programa Tags continua els diumenges al migdia d'estiu, però no ho fa amb el format habitual sinó que l'equip ha preparat uns especials temàtics, que recullen el millor de la temporada i que també inclouen nous continguts agrupats temàticament. Els onze programes temàtics seran (per ordre): Animalades, Música 1, Aventura, Ball, Videojocs, Humor 1, Esports, Música 2, Superherois, Humor 2 i Cinema. Els presentadors es desplaçaran fora del plató per gravar les presentacions de cada edició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.