Societat

societat

El Club Nàutic Port d'Aro estrena noves instal·lacions

El nou edifici de serveis, amb 1.500 m², disposa d'un gran espai amb un quadre gegant de Stanton

El Club Nàutic Port d'Aro de Platja d'Aro va inaugurar ahir un nou edifici de 1.500 m² que complementa l'actual seu, que va entrar en servei el 1984 amb uns 1.600 m². El nou immoble es divideix en dos grans espais. El primer, a la planta baixa, aplega un gimnàs, una zona de jocs per als socis i un altre per als joves, espais per als treballadors de l'entitat i un gran espai polivalent per a activitats diverses. L'espai polivalent el presideix un quadre dedicat al mar de 8 metres de llarg per 1,8 d'alt de l'artista nord-americà establert a Barcelona Philip Stanton.

El segon espai ocupa la planta de dalt, que s'ha convertit en una gran balconada al mar, presidida per un mirador al seu extrem més estret, imitant els que es troben al llarg del camí de ronda de s'Agaró. Les noves instal·lacions també han comportat modificar l'accés al club pel camí del costat de la platja, ja que s'ha eliminat la rampa d'accés –convertida ara en escales– i s'ha creat una zona de serveis. El president del club, Tomás Fanjul, va recordar que la nova construcció ha estat possible amb les quotes del miler de socis de l'entitat. “Sense cap subvenció”, va dir Fanjul, que, tot i això, va voler recordar que el club està obert a tothom. “Cal recordar que som un club, per tant, sense ànim de lucre, no pas un pàrquing port. És més social, més esportiu”, va dir el president.Tot i que la concessió acaba l'any 2016, la junta directiva no han parat de millorar les instal·lacions, ja sigui canviant tot l'equipament portuari, reforçant l'espigó davant els temporals o ampliant la zona del club de vela. “El club és la principal indústria del poble, i, a més, de qualitat”, va afegir Fanjul. El Club Nàutic Port d'Aro es va constituir l'any 1984 al sector Pinell-Ridaura, però ja feia cinc anys que realitzava activitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.