Successos

successos

Mor una dona en caure d'una roca a Calella de Palafrugell

La noia es va adormir, va caure d'una alçada de tres metres, es va colpejar el cap i va morir ofegada

Ana María Hoya, una turista madrilenya, va morir dimarts després de caure des d'unes roques a Calella de Palafrugell. La noia havia viatjat a la Costa Brava per passar uns dies de vacances amb un amic, veí de Palafrugell. Aquell dia, els dos duien entrepans i begudes, i van decidir menjar-los al cim d'unes roques a tocar del mar, on s'accedeix a través del passeig de la Torre, a tocar del camí de ronda. Un cop van dinar, la parella es va estirar a la roca per prendre el sol, i tots dos es van endormiscar. Quan el noi es va despertar, va comprovar que la noia havia caigut daltabaix de la roca i estava boca avall, immòbil, en un dels bassals que l'aigua del mar havia format entre dues roques.

Immediatament, quan ja havien tocat les vuit del vespre, el noi va trucar als serveis d'emergència, que es van desplaçar fins al lloc dels fets, però els facultatius no van poder fer res perquè la noia ja feia estona que era morta. Posteriorment es va mobilitzar la comitiva judicial que va procedir a fer l'aixecament del cadàver a quarts de deu del vespre. El rescat del cos es va fer en barca per mar.

Tot fa pensar que la noia es va donar un cop fort al cap, va quedar inconscient i va morir ofegada amb l'aigua de la bassa.

LA DATA

30.08.11
La turista madrilenya Ana María Hoya va morir ofegada en un bassal a tocar del camí de ronda.

Tres despenyats en sis anys al municipi

No és el primer accident mortal que es produeix al municipi. El 15 d'agost del 2005, Neus Casellas, una noia de 22 anys veïna de Palafrugell va morir en precipitar-se per un penya-segat de 25 metres des d'un camí que hi ha sobre la Cala Nostra, a prop d'Aigua Xelida. La jove va posar el peu en un punt que no era ferm, la terra es va esllavissar i es va despenyar fins anar a parar a l'aigua. Tres anys més tard, el 16 de març del 2008, Sergi Iglesias i Brunet, de 34 anys i veí de Palafrugell, va morir en caure d'una altura d'uns 30 metres al camí de ronda que va de Calella al Golfet. Aquest cop, el noi va provar d'enfilar-se a la bocana d'un túnel i es van desprendre un parell de pedres que van fer caure el jove per un pendent pronunciat. El 16 d'abril del 2006, aquest cop a Begur, Josep Llach Serrabella, de 76 anys, va morir en caure des d'un penya-segat al camí de ronda de Fornells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.