La sardana

TOSSA DE MAR (Selva)

24è Aplec de la Sardana

Homenatge a Jaume Cristau

El contrabaixista, compositor i director figuerenc Jaume Cristau serà homenatjat aquest cap de setmana durant l'aplec de Tossa de Mar. Les cobles La Flama de Farners, Ciutat de Girona i La Principal del Llobregat interpretaran sis sardanes de l'autor. Tossa, cala Bona, de Miquel Tudela, i Rebrots tossencs, de Josep Cullell, seran les sardanes de conjunt. Al matí hi haurà el tradicional concurs de colles improvisades, que aquest any arriba ja a la 16a edició. L'aplec, però, tindrà dissabte una immillorable vigília, amb una audició (17.30) de sardanes antigues i un concert (22.00), que inclou un selecte programa i obres d'estrena, a càrrec de la cobla La Principal del Llobregat. En cas de mal temps, la diada sardanista se celebrarà al polivalent de l'institut.

8 i 9 d'octubre. Dissabte, dia 8, a 2/4 de 6 de la tarda al passeig de Mossèn Cinto Verdaguer, audició; a les 10 de la nit al Cinema Montserrat, concert. Diumenge, dia 9, al passeig de Mossèn Cinto Verdaguer, a 2/4 d'11 del matí i a les 4 de la tarda, aplec.
www.fed.sardanista.cat
/
www.infotossa.com

Gavà celebra el seu 26è aplec

Ciutat de Cornellà, Ciutat de Terrassa i Sant Jordi seran les cobles protagonistes de l'aplec, que se celebrarà el 12 d'octubre, a 2/4 de 5 de la tarda, al parc de la Torre Lluch. L'aplec de Gavà, de Carles Santiago, serà la sardana de conjunt. També s'interpretaran Per això t'ho dic, d'Enric Ortí, Sentmenat sardanista, de Conrad Saló, Ceretana, de M.S. Puigferrer, i Prada Ripoll, de René Picamal, entre altres composicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a