Comunicació

‘Espai internet' de TV3 fa cinc anys

L'Espai internet, que s'emet cada diumenge dins del Telenotícies migdia, fa cinc anys explorant la xarxa en busca de llocs web, blocs i informació amb la voluntat que siguin útils per als espectadors. Durant aquests anys, l'espai, tant en la seva versió a TV3 com en la del portal de notícies 3/24.cat, ha recomanat mes de 700 pàgines web o blocs i s'ha convertit en un autèntic aparador d'iniciatives de joves emprenedors amb projectes a la xarxa. També molts dels continguts que ha presentat l'espai han estat aprofitats per escoles o instituts per il·lustrar diversos treballs acadèmics. Entre aquests, destaquen els dedicats al centenari de Charles Darwin, a l'arribada de l'home a la lluna o a l'Any Internacional de la Química.

Espai internet, que té una audiència aproximada d'uns 400.000 espectadors cada diumenge, ha aconseguit també una extraordinària fidelització a través de les xarxes socials. L'espai va ser guardonat el 2010 amb el premi Blogs Catalunya en la categoria de noves tecnologies, i el 2011, amb el premi en innovació als mitjans de comunicació i internet que concedeix la Corporació Tecnalia, del País Basc. Espai internet l'elaboren els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Àlex Fazzio i Jordi Canadès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.