Futbol català

No li pon cap gallina

Futbol. 2a divisió B. El Llagostera no pot fer front als contratemps d'última hora en forma de lesió, regala un gol, falla un penal i cau derrotat contra un Hospitalet que no va haver de suar gaire

llagostera0

L'hospitalet2

El Llagostera no aixeca el cap. Però l'alineació de diversos factors externs tampoc ajuda els llagosterencs a trencar la mala dinàmica de resultats en què estan immersos. A part de les baixes confirmades de Dani Planagumà, lesionat des de fa setmanes, i Aimar Moratalla, que arrossega problemes al pubis, l'entrenador del conjunt blaugrana, Oriol Alsina, es va despertar amb la mala notícia que Òscar Álvarez i Pitu Comadevall no viatjarien amb l'equip per culpa de problemes estomacals. Els contratemps d'última hora i les imprecisions durant el matx van condemnar un Llagostera que ja en la primera part va rebre dos gols d'un Hospitalet que en va tenir prou mantenint l'avantatge durant la segona meitat.

En el minut 9 el visitant Àngel Sánchez ja va avisar el conjunt gironí. El seu xut va superar Wilfred però un defensor llagosterenc va poder treure la pilota sota els pals. Només tres minuts després, el mateix Àngel va cedir la pilota a Corominas, que la va picar a la sortida de Wilfred i va aconseguir el primer gol. Després d'encaixar el gol, els gironins van tenir uns minuts de control per situar-se de nou i pair la diana encaixada, però en el minut 36 una errada defensiva i de falta d'entesa entre la defensa i el porter Wilfred, poc afortunat en la matinal, va deixar sol Cirio, que va superar el sevillà i va introduir la pilota a la xarxa, i va establir així el que seria el 2-0 definitiu.

Millora en la segona part

En els primers minuts de la segona part, el Llagostera va imprimir un altre ritme al seu joc. Amb passades més concises i amb més velocitat, els d'Alsina van guanyar metres al rival. Fruit d'això, en el minut 63 una internada de Nico va ser aturada amb falta dins l'àrea per Moyano. L'encarregat de xiular la pena màxima va ser Tarradellas, però Craviotto va augmentar la llegenda i un cop més va ser la bèstia negre dels gironins. El porter local va endevinar el xut i posteriorment va aturar, amb uns reflexos brillants, la rematada de Joaqui després del refús.

El penal va ser un altre contratemps i un cop dur per a la moral dèbil dels d'Alsina, que tot i intentar-ho fins al final amb xuts de Sellarès i Granell mai no van inquietar en excés la porteria rival. El Llagostera es troba en promoció de descens després de tres derrotes consecutives.

L'HOSPITALET: Craviotto, Ivan Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Pol Llonch, David Corominas (Julio Rico, 68'), Ángel Sánchez (Bacari, 67'), Sergio Cirio i Osado (Alberto Manga, 79'). LLAGOSTERA: Wilfred, Segarra, Vallho, Canal, Javi González, Tito, Jordi Masó (Àlex Granell, 46'), Joaqui (Àlex Moreno, 65'), Marc Serramitja (Marc Sellarès, 46'), Pere Tarradellas i Nico. GOLS: 1-0 (12') Corominas. 2-0 (36') Sergio Cirio. ÀRBITRE: Pulido Santana. T.G.: Als locals Ángel Sánchez, Moyano, Osado i Manga; als visitants Wilfred, Masó, Canal i Segarra. T.V.: Cap. PÚBLIC: 300 espectadors a la Feixa Llarga.
Després d'una bona primera part, en la segona hem jugat amb foc, pels mèrits del rival. Estic content perquè a casa seguim forts
Hem fallat els últims tres penals que hem xutat... S'ha de trencar la mala dinàmica de seguida!
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
L'Hospitalet és l'equip que fa millor futbol i com a locals són molt perillosos. Wilfred no ha estat afortunat, però la defensa tampoc
L'encert de Craviotto en el penal ens ha permès no patir fins al final. No rebre gols és bo
Miguel Álvarez
Entrenador de l'Hospitalet

Òscar, Pitu i Aimar, baixes d'última hora

Els imprevistos per a l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, no van esperar a l'inici del matx. L'expedició llagosterenca va anar cap a l'Hospitalet amb les baixes d'última hora del central Òscar Álvarez i del migcampista Pitu Comadevall, tots dos amb problemes estomacals –van passar una mala nit, abans del partit–. A la baixa dels dos exjugadors de l'Hospitalet, que probablement havien d'ocupar una posició en l'onze inicial, s'hi va afegir la del lateral dret, fix també en els esquemes d'Alsina, Aimar Moratalla. El defensa, que fa dies que arrossega problemes al pubis, no va fer net de la lesió i el cos tècnic va decidir donar-li descans forçat.