Urbanisme

urbanisme

L'Ajuntament de Vidreres instal·la la passarel·la al Rec Clar

Les obres d'instal·lació de la passarel·la per travessar el pont de la riera del Rec Clar, paral·lela a la carretera de Lloret de Mar, al terme municipal de Vidreres, han progressat molt. Dimarts passat va ser descarregada i posada a lloc la peça de formigó de trenta metres i 57 tones de pes sobre les bases que s'havien estat preparant prèviament. Es preveu que en un període d'aproximadament tres setmanes es donin per finalitzades les obres que manquen de la instal·lació definitiva de la passarel·la. El cost de l'obra ha estat assumida íntegrament pel consistori municipal.

Molt esperada

Així, finalment, els veïns de Vidreres veuen feta realitat una llarga reivindicació. Amb aquesta actuació els vianants i ciclistes no hauran de travessar pel pont estret i perillós de la carretera de Lloret de Mar i, alhora, s'aconsegueix millorar l'accés des del centre del poble al pla de Vidreres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.