Societat

Adel Mechaal fa el pregó de festa major a Palamós

L'atleta dóna el tret de sortida oficial a les activitats, després de la cercavila de gegants

Un pregó de l'atleta palamosí Adel Mechaal va donar ahir a la tarda el tret de sortida oficial a la festa major de Palamós, tot i que el text el van llegir la seva germana i el seu entrenador a la plaça de la Catifa, ja que Mechaal està aquests dies concentrat amb la selecció estatal. Abans, els gegants i grallers de la colla local ja havien fet la tradicional cercavila d'inici de festa des de la plaça de la Vila.

Els actes previs a la festa gran ja s'han anat succeint durant els dos darrers caps de setmana. Diumenge, per exemple, es va celebrar la descarrilada d'andròmines amb rodes i al vespre es va repetir el correfoc, que l'any passat s'havia celebrat amb èxit per primer cop a Palamós.

Avui, dimarts, al migdia, hi haurà la missa patronal a Santa Maria de Palamós. I al vespre hi haurà concerts a les barraques (23 h) i el ball de festa major amb l'Orquestra Selvatana. Els focs artificials per cloure la festa es llançaran dijous (23.30 h) a la platja gran. I el divendres es farà el sopar popular de la revetlla de Sant Pere a la llotja del Peix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia