cultura

Ingràvid porta a Barcelona “el que es cou a l'Empordà”

El festival figuerenc inaugura divendres l'exposició dels projectes guardonats de la seva segona convocatòria a l'Arts Santa Mònica

Ha preparat una programació d'activitats per a tots els públics

Ingràvid , el Festival de Cultura Contemporània de l'Empordà, viatja un any més de Figueres a Barcelona, per “apropar als barcelonins tot el que es cou a l'Alt Empordà”, i divendres vinent inaugurarà a l'Arts Santa Mònica l'exposició dels projectes guanyadors de la segona convocatòria conjunta amb el centre d'art de les Rambles. A l'acte, que començarà a les 19 h, hi assistirà l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip. Els projectes seleccionats en aquesta convocatòria són A 118 passes de l'art contemporani, de Marta Galán i Jordi Lafon; Des fer, de Joan Vilajoana; Ésser lliure, de Bel Olid; Et. al. Paral-el, de Violeta Ospina i Frey Español; Mediterranean Sunset #1, d'Azahara Cerezo, i Pastors, herbes i altres, d'Elisenda Trilla i Paloma Pontón.

L'exposició es podrà visitar a l'Arts Santa Mònica fins al 12 de juliol i es complementarà amb una programació d'activitats majoritàriament gratuïtes i per a tots els públics, marcades per la fórmula Ingràvid, basada en la connexió de sectors socials, laborals i econòmics a través de la creativitat i la producció artística, implicant-hi també persones alienes al sector cultural.

Les activitats es concentraran del 30 de juny al 4 de juliol. Hi haurà converses amb artistes, presentacions de llibres, un taller degustació de males herbes amb els Corremarges, una performance de Sonia Gómez, i dos concerts: la Nit del Caballo i el protagonitzat per Bradien i Eduard Escoffet, el dijous 2. La tarda del dissabte 4 de juliol hi ha programats tres tallers familiars. Ingràvid és una producció de Z, dirigida per Esther Pujol i Rafael Camps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia