Societat

Els hotels de Costa Brava Centre recullen donatius per a Vimar

La Unió d'Hostaleria Costa Brava Centre i la Fundació Vimar han elaborat un projecte conjunt que promou la recaptació de fons per poder ampliar els llocs d'acollida per a les persones amb discapacitat. Carme Hospital i Lluís Molina, en representació dels hotelers, i el president de Vimar, Jordi Sistach, van presentar ahir al migdia el projecte de col·laboració al Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro.

El projecte neix de la necessitat d'acollir més interns perquè tinguin una vida digna, amb un sostre i un llit, ja que al Baix Empordà no queda cap plaça d'acolliment residencial lliure. La participació per part de la Unió d'Hostaleria Costa Brava Centre es fa mitjançant la incorporació de guardioles solidàries a les recepcions dels establiments que hi col·laboren. Es promourà la participació dels clients en la iniciativa amb la distribució de fulls informatius a les habitacions i la informació que els establiments donaran des de les recepcions.

Els establiments adherits inicialment són els hotels NM Suites, Costa Brava, Aromar, Boulevard, Bell Repòs, Cala del Pi i el Càmping Riembau, l S'Agaró Hotel, el Barcarola, Mas Tapiolas, Golf Costa Brava, Sant Roc de Calella i el Sallés Aeroport de Riudellots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia