El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Santa Cristina d'Aro

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Sol Clarianes Plugims Clarianes Ennuvolat
Prob. precip. (%) 005852520
Cota de neu (m) 0001200500800
T. màxima (ºC) 111316141211
T. mínima (ºC) 102202
Vent 40 km/h N 30 km/h N 15 km/h SO 5 km/h O 0 km/h C 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Fred intens

A l’extrem nord del Pirineu el cel estarà cobert fins a mitja tarda. A partir de llavors la nuvolositat minvarà i quedarà mig o molt ennuvolat. A la resta de la serralada estarà mig o molt ennuvolat al matí, i poc ennuvolat o serè a la tarda. A la resta del territori hi haurà cel serè o poc ennuvolat en general. A l’extrem nord del Pirineu s’esperen nevades a qualsevol cota fins al migdia. A partir de llavors remetran progressivament. Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més baixa i màxima similar o lleugerament més baixa. Ambient fred arreu del territori, amb sensació de fred més intens en moments de vent fort.

La mar: Maregassa amb àrees de forta maror a la Costa Brava i maror amb àrees de forta maror a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvola en conjunt. Al vessant nord del Pirineu augmentarà la nuvolositat al llarg del matí i s’hi esperen precipitacions febles a partir del migdia. La temperatura mínima baixarà als indrets on encalmi el vent i serà semblant a la resta. La màxima pujarà entre lleugerament i moderadament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET