Cartellera

Oferta de cinema de l'àrea:

Cartellera a la zona de València

¡Canta!

«¡Canta!»

2016. EUA. 108'.
Gènere: Animació
Direcció: Garth Jennings.
Argument: Buster Moon sap que el somni de la seva vida està a punt de desaparèixer i només té una oportunitat: organitzar el concurs de cant més gran del món. Després de passar diverses etapes, queden cinc finalistes: el Mike, la Meena, la Rosita, el Johnny i l'Ash.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«Antes del amanecer»

1995. Desconeguda. 98'.
Gènere: Drama
Direcció: Richard Linklater.
Intèrprets: Ethan Hawke, Julie Delpy, Ko Chun Hsiung.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Antes del anochecer

«Antes del anochecer»

2013. EUA. 118'.
Gènere: Drama romàntic
Direcció: Richard Linklater.
Intèrprets: Ethan Hawke, Julie Delpy, Ariane Labed.
Argument: Tercera entrega de la trilogia sobre la història romàntica de Celine i Jesse. Es van conèixer en un tren, van passejar per Viena, es van retrobar a París, i ara, nou anys després, estan de vacances a Grècia. L'entorn idíl·lic no impedeix, però, que sorgeixin antigues rancúnies.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

«Antes del atardecer»

2004. EUA. 80'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Richard Linklater.
Intèrprets: Ethan Hawke, Julie Delpy, Rodolphe Pauly.
Argument: Jesse i Celine es retroben nou anys després, aquesta vegada a París. Jesse està de gira presentant el seu nou llibre i durant una xerrada reconeix Celine entre el públic. Jesse decideix ajornar tots els seus compromisos i passar la resta del dia amb Celine. Tots dos descobriran que continuen mantenint la mateixa amistat que anys enrere però hauran de comprovar si encara queda alguna cosa d'aquella passió.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [ep]
Arsénico por compasión

«Arsénico por compasión»

1944. EUA. 118'.
Gènere: Intriga
Direcció: Frank Capra.
Intèrprets: Cary Grant, Pricilla Lane, Raymond Massey, Felton Perry.
Argument: Brooklyn, nit de Halloween. Mortimer Brewster, crític teatral acabat de casar, es dirigeix a casa de les seves ties per comunicar-los la notícia del seu matrimoni. Aquestes dues dolces velletes es dediquen a aliviar amb arsènic les penes dels senyors solitaris.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [ep]
Ballerina

«Ballerina»

2016. França-Canadà. 85'.
Gènere: Animació
Direcció: Eric Summer, Éric Warin.
Argument: La Felicia és una nena òrfena amb una gran determinació i un únic somni, convertir-se en ballarina. Per aconseguir-ho, rep l'ajuda del seu amic Víctor, un jove inventor amb qui comparteix moltes i divertides aventures a la ciutat màgica de París.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Batman: La Lego película

«Batman: La Lego película»

2017. Estats Units-Dinamarca. 107'.
Gènere: Animació
Direcció: Chris McKay.
Argument: Nova aventura protagonitzada pel mateix personatge que es considerava el líder del grup, LEGO Batman. Però s'estan produint canvis a Gotham, i si vol salvar la ciutat de la conquesta del Joker, és possible que hagi de deixar d'actuar en solitari, intentar treballar amb altres i, potser, aprendre a relaxar-se.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Captain Fantastic

«Captain Fantastic»

2016. EUA. 120'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Matt Ross.
Intèrprets: Viggo Mortensen, Frank Langella, Kathryn Hahn, George MacKay, Annalise Basso.
Argument: Ben Cash i la seva dona, la Leslie, han creat un paradís apartat de la civilització per a la seva família. En un campament autosuficient fet a mà per ells, el Ben ensenya als seus fills les habilitats que necessiten per sobreviure al bosc, a més de proporcionar-los una rigorosa educació física i intel·lectual. No obstant això, una tragèdia familiar obliga els Cash a tornar al món exterior.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Cincuenta sombras más oscuras

«Cincuenta sombras más oscuras»

2017. EUA. 115'.
Gènere: Drama
Direcció: James Foley.
Intèrprets: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Bella Heathcote.
Argument: Christian Grey intenta convèncer Ana Steele que torni a formar part de la seva vida, però ella exigeix un nou acord abans d'acceptar. La parella recupera progressivament la confiança, però l'aparició d'algunes figures del passat del Christian fa perillar les seves esperances de compartir el futur.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Crudo

«Crudo»

2016. França-Bèlgica. 98'.
Gènere: Fantàstic
Direcció: Julia Ducournau.
Intèrprets: Garance Marillier, Ella Rumpf, Rabah Nait Oufella, Joana Preiss, Laurent Lucas.
Argument: La Justine viu en el si d'una família els membres de la qual són tots veterinaris i vegetarians. Amb 16 anys, és una estudiant brillant i prometedora que té l'objectiu d'entrar a la facultat de Veterinària. Després d'aconseguir-ho, la Justine hi descobreix un món decadent, despietat i perillosament seductor.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Días del cielo

«Días del cielo»

1978. EUA. 89'.
Direcció: Terence Malick.
Intèrprets: Richard Gere, Brooke Adams, Sam Shepard.
Argument: Durant la Primera Guerra Mundial, els germans Bill i Linda emigren a les grans zones de cultiu de cereals del sud del país, buscant feina. Bill coneix a Abby una bonica noia. Treballen junts a la mateixa hisenda, el propietari del qual és un jove malalt.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El balcón de las mujeres

«El balcón de las mujeres»

2016. Israel. 96'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Emil Ben Shimon.
Intèrprets: Evelin Hagoel, Igal Naor, Orna Banay, Einat Sarouf, Aviv Alush.
Argument: Un accident durant una celebració religiosa provoca una disputa en una comunitat ortodoxa de Jerusalem. Quan el balcó de les dones de la sinagoga s'esfondra, l'esposa del rabí cau en coma, el rabí queda en estat xoc i la comunitat entra en crisi. Un jove i carismàtic rabí apareix per ser el salvador de la comunitat després de l'accident, però aviat descobreixen la seva realitat conservadora i misògina.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El bar

«El bar»

2017. Espanya. 100'.
Gènere: Thriller
Direcció: Álex de la Iglesia.
Intèrprets: Mario Casas, Blanca Suárez, Carmen Machi, Secun de la Rosa, Terele Pávez.
Argument: Nou del matí. Un grup de persones absolutament heterogeni esmorza en un cafè al centre de Madrid. Un d'ells té pressa. En sortir per la porta, rep un tret al cap. Ningú s'atreveix a socórrer-lo. Estan atrapats.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El fundador

«El fundador»

2016. EUA. 115'.
Gènere: Drama
Direcció: John Lee Hancock.
Intèrprets: Michael Keaton, Laura Dern, Patrick Wilson, Linda Cardellini, Nick Offerman.
Argument: La veritable història de com Ray Kroc, un venedor d'Illinois, va conèixer el 1950 els germans Mac i Dick McDonald, que portaven una hamburgueseria al sud de Califòrnia. Impressionat per la velocitat del sistema de cuina de la seva hamburgueseria de San Bernardino, Kroc va visualitzar el potencial de la franquícia.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]