En català

Oferta de cinema de l'àrea:

En català a la zona de Torelló

Els increïbles 2

«Els increïbles 2»

2018. EUA. 118'.
Gènere: Animació
Direcció: Brad Bird.
Argument: El Bob es queda a casa amb la Violet i el Dash i es veu obligat a convertir-se en un heroi de la vida normal. És una transició difícil per a tothom, i ho serà més encara quan la família s'adoni dels superpoders del nadó Jack-Jack. A més, apareix un nou brivall que trama una conspiració brillant i perillosa. La família i el Frozone han de trobar la manera de tornar a treballar junts.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Paddington

«Paddington»

2014. Regne Unit. 95'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Paul King.
Intèrprets: Nicole Kidman, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent, Hugh Bonneville, Peter Capaldi.
Argument: El Paddington ha crescut a les profunditats de la selva peruana amb la seva tia Lucy. Després que un terratrèmol destrueixi la seva llar, la Lucy decideix amagar el nebot en un vaixell rumb a Anglaterra a la recerca d'una vida millor. A l'estació londinenca de Paddington coneix els Brown, una bondadosa família que l'acull.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Smallfoot

«Smallfoot»

2018. EUA. 96'.
Gènere: Animació
Direcció: Karey Kirkpatrick.
Argument: Un ieti jove i llest es troba amb una cosa que pensava que no existia, un ésser humà. La notícia de l'existència dels éssers humans provoca una commoció a la senzilla comunitat de ietis, que es pregunten quines altres coses poden existir més enllà del seu llogaret nevat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]