Comunicació

Gordó també es resisteix a deixar l’escó a ’Polònia’

Artur Mas (David Mercè) i Marta Pascal (Judit Díaz) pressionen l’exconseller de Justícia perquè renunciï a l’acta de diputat al programa d’aquest dijous (21.55 hores, TV3)

Comencen les votacions per triar els quatre del Mount Rushmore català

La pressió perquè l’exconseller de Justícia i diputat no adscrit Germà Gordó –investigat pel cas del 3%– dimiteixi arriba també al mirall capgirat de la política catalana.

L’expresident Artur Mas (David Marcè) i la coordinadora Marta Pascal (Judit Díaz) del programa de sàtira política de TV3 Polònia intentaran convèncer aquest dijous a la nit (21.55 hores) Germà Gordó (Fermí Fernàndez) perquè deixi l’escó. L’exconseller, però, els ho posarà molt difícil.

En el programa d’aquesta hi ha diversos retorns. La família Pujol Ferrusola reapareix per netejar la seva imatge; Duran i Lleida (Xavi Serrano) per buscar un líder per al seu nou partit, i Ada Colau (Agnès Busquets) es reincorpora després de la baixa per maternitat amb el dossier calent d’haver de decidir si dona suport al referèndum unilateral.

D’altra banda, Carles Puigdemont (Queco Novell) prepararà, amb el seu govern, un simulacre d’aprovació de la llei de transitorietat; Pedro Sánchez (Pep Plaza) revelarà el seu secret de com s’ho fa per donar suport a dues postures diferents alhora;

A més, aquest dijous començaran les votacions per triar, a través de Twitter, qui ha de formar part dels quatre del Mount Rushmore català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia