Comunicació

Un rival per a ‘El crac'

Duel d'‘egos' entre Joel Joan i Julio Manrique en la segona temporada de la sèrie de TV3, que manté l'humor desacomplexat

El muntatge d'una obra de teatre és el fil argumental per riure's de les vanitats

Julio Manrique “sortia” al primer capítol d' El crac , quan Joel Joan, a la pregunta de si li tenia enveja, contestava amb aquella humilitat d'artista: “Si és com un fill, el Julio, el vaig inventar jo.” En Manrique actor, perfilat a la sèrie com “un canalla, un egoista, un crac 2.0”, serà l'oponent d'alçada de Joel Joan en la segona temporada de la sèrie, el rodatge de la qual va començar a principis de juliol i s'enllestirà a mitjan octubre. TV3 l'estrenarà a principis d'any. A la platja de la Nova Mar Bella es va rodar ahir una escena del capítol tres en què els espectadors descobriran un Joel Joan més familiar. Els nous episodis s'inicien un any després del final en què “El crac ho perdia tot fins a autodestruir-se”, explica el codirector Hèctor Claramunt: “En aquesta segona l'hem recuperat del viatge cap al no-res.” Es manté l'esperit agosarat, de sèrie valenta, portant al límit les imatges públiques dels personatges, creant situacions delirants i inesperades. Joel Joan va destacar, a més, que El crac “toca temes políticament incorrectes però humorísticament molt correctes”. El teatre és l'excusa d'aquesta segona temporada per emmirallar els actors amb les seves vanitats. Dels cameos, destaquen noms de Porca misèria, com Anna Sahun, Mercè Martínez, Clara Segura, però també Aina Clotet, Quim Masferrer, Santi Millán, Sílvia Bel i Toni Cruanyes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia